Laiskanpuoleisesti ollaan puuhasteltu. Tottelevaisuutta toki päivittäin. Pääosin yhtäkkiä alan pyytää tekemään jotain ja ollaan me muutama kerta ihan ulkona keskitytty kunnolla. Ei mitään erikoisuuksia tai mainittavaa.

Torstaina Rokki osallistui Lännen vinttikoirien sprinttijuoksukisaan. Tuoltan linkistä löytyy, että Roks juoksi 100 metriä 8,50 sekunnissa, mikä tarkoittaa nopeutta 42,4 km/h!! ;oD Rata oli ihan suora. Nopeimmat vinttikoirat juoksivat muutaman sadasosan alle seitsemän sekkaa, joten varsin rivakasti mun piksulaiseni päästeli. :o) Sijoitus oli 11./17, uskomatonta! Rokkihan oli isojen eli yli 40-senttisten luokassa. Viime vuonna Pippa juoksi saman matkaan aikaan 8,41, eli ei lainkaan pöllömmin arktisturkkiseltä porolaiselta. Roks juoksi ensimmäisenä, ja lähdettiin heti sen jälkeen Hossuun agi-infoon, joten en tiedä, paljonko muita ei-vinttareita osallistui.

Tuo meininki juoksupaikalla oli taas ihan hullua. Rokki alkoi huutaa, kun se tunnisti paikan. Se tuijotti sinne, minne rata yleensä vedetään ja huusi kovempaa. Kun vieheenvetomasiina otettiin esille yltyi huuto entisestään ja sen testaaminen vasta karjunnan aiheuttikin! Villieläin! Toivottavasti päästään syksyn juoksuharkkoihin. Niitä on nyt kahden viikon välein torstaisin neljä kertaa. Ja sitten lopuksi vielä makkaramaastot, joihin ehdottomasti halutaan osallistua. :o)

Eilen perjantaina piti pitää agiharkat, mutta peruttiin rankkasateen takia. Oltiin kävelyllä Tuulan poppoon kanssa. Pippa joutui hieman sanomaan Mallalle, että ei sovi hyppiä mariaa päin. Malla uskoi heti, joten lenkillä oli mukavaa ja sopuisaa. Rokki oli noin vartin vapaana, kun ajattelin villieläinten välttävän sadetta. Ihan loppumatkasta Roks bongasi vissiin linnun ja huitasi perään, mutta palasi reilun minuutin päästä.

Rokille maistuu ruoka vähän kehnonlaisesti. Seuraan, onko se kipeä, en tosin usko. Se jätti aamusapuskan täysin syömättä. Ahmatti-Pippa yritti päästä nauskuttamaan Rokin "jämät", mutta julma-matte esti. Näyttelyssäkään ei nami maistunut. Ylihuomenna mennään käymään Eurajoella, kun  haetaan uusi nappula. Marjo pitää meille samalla agilitytunnin, jos sää vain sallii. Toivottavasti uusi nappula Happy Dog palauttaa Ronspun ruokahalun. Luulen sen inhoavan valkosipulia, mutta tahtoisin sitä silti syöttää. B-vitamiiniakin oon lisännyt sen ruokaan vuoden ajan, tuskin yhtäkkiä sitä alkaa nirppaviikseillä.  Ja eihän Roks oo mitenkään laiha, ni niukkailkoot ruuan kanssa, saattaa hamuta koulutusnamejakin sitten kiihkeämmin.

Plaque Offista sen verran, että nyt kumpikin saanut sitä kolmen viikon ajan. Luulen Pispun hampaitten hiukan puhdiostuneen, tosin sillä muutenkin siistit. Rokinkin ehkä aavistuksen valkoisemmat hampit, mutta ruskeita kohtia edelleen kyllä löytyy. Jatkamme siis aineen nautiskelua.