Koirat on hiukan jääneet paitsioon, sillä oltiin serkun kanssa autokaupoilla. Pariin otteeseen usean tunnin Porin keikka ja muutamissa autokaupoissa käyntejä. Mulla on nyt uus kärri, mulle siis uus, ei se oikeasti ole uus. Punainen Fiesta. :o) Ei mikään raju eikä varusteltu, mutta meille ihan luksus, kun siinä on jopa ilmastointi. Vanhasta autosta piti koittaa imuroida karvat pois ja pyyhkiä pahimmat kurat, joten muutamien tuntien hikiurakka, minkä jälkeen oli ihan veto pois koirain kanssa metsällä.

Eilen oli Tuulan ja lagottojen kanssa agiharkka. Roks teki taas kolme sessiota. Ekassa radantynkää: lähtö pöydältä + rengas + pituus + hyppy ja rengas + pituus + hyppy + muuri + putki + hyppy + putki. Ronspunen oli suht reippaalla päällä ja etsikin esteitä taas ok. Ja tuli huomattua, että kun vien määrätietoisesti ja luotan siihen, ni kulkee se nopeamminkin. ;o) Rimat oli kaikissa eilisissä muistaakseni 55 senttiä, ehkä jokin yksittäinen 50. Tokasessio hienot vinokepit, joissa aluksi muutama pois tuleminen, mutta mun rauhallisuus ja häiritsemättömyys sai pojjaan menemään ku mikäkin kroolari. :o) Hyppy + putki + okseri + putki myös tässä setissä. Pelkäsin okserin olevan vähän vaikea heti putkesta tulon jälkeen, mutta upeasti jäpä sen selvitti. Kaikki radat oli aikas suoraviivaisia, joko suoraa tai kohtuullisen helppoa kaarretta. Ajatus olin tehdä joka sortin hyppyjä, sillä pakkaa vähän laiskamatonen iskemään ja käytetään pelkkiä hyppyjä, jotka jo valmiina kentällä. Viimeisenä keinu ja hyppy+puomi. Rokkia ei huimannut keinu yhtään. Raisu hauke vaan kuului sen valmistautuessa. :o) Ekalla pieni kevitys, muuten keinu sai laskeutua minipöydälle itekseen, kuus erinomaista reipasta toistoa. Tuula on ihan yliveto apulainen tähän reeniin, kiitos! Puomilla puolisen tusinaa toistoa, kerran pojun perä heitti oikealle, mutta Tuula ehdotti sen olevan mun jarrutusliikkeestä johtuva, ja seuraavista onnistuneista vois päätellä sen olevan oikea kommentti. Tosi hyvä reeni taas. :o)

Tänään taas Hossuun, mut nyt oltiin vain Pip, Rok ja mää. Alkukävelyllä Roksu oli pääosin auki ja hienosti kuulolla, liki vartti vapaana, jesh. :o) Tehtiin Pipan kans Rokille hyppyreeniradat valmiiks ja yks taitava nouto. Sitten teki Rokki okserin, kaks hyppyä, viiden hyppysarjan sekä kasvavan neljän hypyn sarjan. Sen hyppy on hiukan voimatonta, mut äärimmäisen vaivatonta ja tolla voimattomalla tyylillä se kyllä tekee kaiken tosi puhtaasti. Taitaa sittenkin olla taloudellinen tyyli. ;oD Pippa teki ohjatun noudon, jee mikä nassi. ;o) Ruudun taa jätin patukan, ni alkoi hidastella sinne mennessä, mut meni lopulta loppuun asti. Uus toisto toiselta puolta merkkiä ja nyt huusin kehut sen mennessä tosi kovaa vauhtia ruutuun ja vapautin menemään läpi patulle. Kolmas toisto vielä ja että se oli hieno. ;oD Metallinouto ok. Jätöt muuten hienoja, mutta istuminen tosi vaikea, jos Pip tietää saavas palkaks leikkiä, ei raaski panna perää maahan ku se hidastaa. ;o) Yks pysäys kiertämisestä, oikein hyvä. Luoksetulo myös ok. Rokki teki vain eteen liimautumisia ja meni sivulle sekä luoksetulon. Heitin pallon palkaks, mut se meni pusikkoon ja poika pirulainen jäi sinne haistelemaan.  Se on sit niin haistelijaeläin. Ja tehtiin patukan kans kontaktin pitämistä liikkeessä, aikas hieno ilme. Pientä harkkaa tehty kotona vähän väliä, mut niissä ei mitään erityistä mainittavaa.