Taas kerkesi hurahtamaan viikko ilman blogikirjoittelua, mutta erikoisuuksia ei ole tapahtunutkaan.

Mun flunssa alkaa olla onneks mennyttä. Ollaan tehty noin kahden tunnin rivakoita metsälenkkejä Tuulan lauman kanssa. :o) Koirat nauttivat kunnon ulkoilusta ja ovat ihanan raukeita ja tyytyväisiä kotona. En tiä, kuin paljon ite tarvis lenkkeillä, että sais niin tyytyväisennolon ettei suklaa himottaisi. :o/ Kulutus on melkoista, mahdanko mahtua mihinkään vaatteisiin joulun mentyä. Metsälenkit ovat pääosain menneet kivasti, poikkeus oli tänään, sillä Rokki oli liian huonosti kuulolla. Pilliin ei reagoinut ja hajut kiinnosti liikaa. Tarvinnee mun vähän nuivailla herralle, jos noin kuningas luulee olevansa!

Roks tapasi veljensä Lucan tänään. Tehtiin tunnin kävelylenkki ja pojat saivat leikkiä. Painia, juoksemista ja muuta ihanaa eikä ensinkään erimielisyyksiä alle viikon päästä vuoden täyttävillä pojilla, upeaa. :oD

Pipan käpäläistassu ei ole nyt kiusannut, mutta ei tyttösen vauhti ja meno ihan normaalia metsällä ole. Onneksi Ventelän aika on viikon päästä ja plikka syynätään viimmätten päälle. Rokinkin nivelten plaatu selviää samalla kerralla. Niin kauniisti jäpikkä liikkuu, että ihme jos häikkää löytyy. Annoin nasseille matokuurit, sillä samaisella keikalla ne saavat rokotuksiakin. Rokki painoi aikas tasan 18 kiloa ja Pippa ehkä 21,4 tai 21,2. Pelästyin Rokin olevan liian laiha, mutta onneks Tuula on järkevä ja sanoi pojun olevan sopiva ja kuulemma Lucakin paina melko saman vertta. Pippa saisi painaa aavistuksen vähempi, joten päätin alkaa jatkaa sen ruokaa porkkanaraasteella ja koitan antaa nappulaa niukemmin. Meen eläinkaupassa oli joulunalusalennuksessa eukanuba. Pakkohan sitä oli hakea yks säkillinen, nyt ihan tavallista mediumia. Uskomatonta, sain ihan mulle hankitun joululahjan eläinkaupasta (Porin lemmikkikeskus). :o)

Koirusten kanssa on tehty sisätotytelevaisuutta, mikä sujuu hyvin. Rokki on alkanut nostella noutokapulaakin. Nyt ovat saaneet ruokanappulat tottelemalla, mutta tuohon kapulapuuhaan tarvinnee ottaa järeämpi palkka käyttöön, sujuu näet pelottavan hyvin. Pakko mainita, miksi aloitettiin just nyt varsinaiset kapulareenit: olin pytyllä, kun mulle tuotiin uskomattoman upeasti kännykkä käteen. ;o) Kyseinen pystykorvainen poika oli niin intona, että oli aika alkaa mun pelkäämä reeni. :oD

Showlinkin tilaus tuli, ja nyt meillä on kuononaamoille kuonopannat. ;o) Pienesti niitä Gentle Leadereitä on jo pidetty sisällä runsaan namituksen kera. Ronspua se tuntuu häiritsevän enemmän ku Pispua. Mutta aloitellaan vasta, vielä ei oo ees kiinnitetty piuhaa kuonopantaan kiinni.

Tilasin koiskuttajille hieronnat meen omalta urheilukoirahierojalta Minniltä. Ajat on 5. ja 7. päivä. Pippa sitä luultavasti tarvii. Aattelin Pispulle ekan ajan, mutta jos Ventelä antaa sille särkylääkekuurin, ni luultavasti meneekin Roks ensin. En osaa ees kuvitella, miten Roksuttaja käyttäytyy, järkyttyykö se koskemisesta vai tykkääkö. Joteskin kuvittelen sen rimpuilevan ihan koko rahalla. ;o) Mut se on nyt ainakin venyttelyistä päätellen upeassa lihaskunnossa, että hyvä kokeilla tälleen terveenä. Jos joskus oikeasti kipeänä pahasti jumisena tarvii hierontaa, ni ehkä saattaa onnata silloin helpommin.