Rokki sai ekan kerran olla kaupunkilaiskoira ;o) Mentiin liikekeskukseen, joka tosin on varsin hiljainen paikka. Siellä käveltiin hiukan aikaa, ja sen perään mentiin eläinkauppaan. Reipas koiksulainen ihmetteli pyöräkelkkaa, kaikki muu ok. Kaupassa haisteltiin kaikenmoista ja ostettiin puruluu. Liipparista jatkettiin Smarketin luo. Siellä oli jo enemmän ihmisiä. Ensin penikka sylissä ohitettiin oudot itsestään aukeavat ovet ja kuunneltiin ostoskärryistä tulevaa kolinaa. Seuraavaksi mentiin tien toiselle puolelle, jossa torintapainen ja lumikinos pissittäväksi. Sen jälkeen vielä mentiin kaupan edestä Rokin ite kävellessä. Ei vavissut poropojan villahousut missään vaiheessa :o) Huomenna mahdollisesti valloitetaan Pori ;o)

Reenailuja ollut tänään ehdollistaminen naksuun ja katsekontaktia sekä luoksetuloa. Katseeseen voi pian laittaa jo kehotuksen, niin kivasti tapittaa :o) Illalla koitin testimielessä ekan kerran maahanmenoa. Mulla oli nappuloita kädessä nyrkin alla ja sitä varovasti työnsin Rokin alle. Pari ekaa kertaa kesti tosi kauan, mutta viitisen kerran jälkeen tajusi namikäden aukeavan makaamalla :o)

Työpäivä oli tänään tosi lyhyt. Pippa oli mukana, odotteli autossa. Töistä mentiin suoraan metsälle, missä treffattiin Onni. Ihanaa, että Pip pääsi purkamaan ketutuksiaan juoksemiseen :o) Onnia odotellessa noutoa ja merkkiä, hienoa työtä plikalta. Seuraamista tehdään aikas usein tätä nykyä, ihan nättiä. Pippaliinia harmitti naksuttelu Rokille, joten me vähän sorruttiin pelaamaan ;oD Penikka oli aidan takana, ja Pip pelasi Dog Turboa, aikas kiihkeä oli sen tempo, kun oli pentuyleisö!