Ihan vakkaristi nyt olen viikon kirjoittelematta, ja sunnuntaina koitan muistella ja kirjoittaa, voih, mitenköhän tässä blogikirjoittamisessa sais ittees reippautta.

Maanantaista mainittakoon Rokin tottelevaisuustreeni Ulvilassa. Ryhmäläisistä oli paikalla meen lisäks vain yks, ja pari pikakävijää. Koko aika kovaa uikutusta pitävä pikkukoira oli poissa, ja siks oli munkin mieli tosi pal parempi ku aiemmilla kerroilla. :oD Rokki keskittyi kivasti, tein sen kanssa aika paljon. Yhdessä vaiheessa menin maahan, rauhoitin sen makaamaan kylellään ja siinä oltiin jonkin aikaa. Tehtiin meen tavisjuttuja. Eteenliimautumista, sivulle, kontaktin pitämistä kävellessä, jättöjä kontaktista (mää en siitä etene vaan harjoitellaan rauhallisesti olemista :oP) ja loistavasti mennytta hyppyä puolisen tusinaa. Pidin pojua auki jonkin verran, kun nyt mahtui niin hyvin. ;o) Varsin hyvä harkka, vain välistä pientä kitinänpoikasta ja kummallakin hyvä mieli. ;oD

Laiskanpuoleisesti on harkattu kotona, vähän kumminkin. Ulkona myös.

Pippa pääsi keskiviikkona Minnalle hierontaan. Se nauttii ihan hirveästi siitä, tosin aluks oli tytön silmässä puolihuolestunut ilme, kun selässä oli pikkuista kireyttä. Ja taas Pippa maksoikin ite, reipas tyttö. :oD Sitten menin yksin Porin lemmikkikeskukseen. Meiltä on naminappula vähissä, joka on siis Eukanuban wild nature lohinappula. Kahta muuta wild naturea oli hyllyssä, mut ei mun etsimää. Mutta löytyi toinen kalanappula, Eukan herkkäihoisen namppa, joka on kissakalasta tehtyä. Vielä ei oo avattu, ainakin kuulostaa hienolta. :o) Kotimatkalla mentiin myös pesettämään auto Prisman likelle. Rokkia kauhistutti, kun ympärillä meni vettä ja harjoja, mutta selvittiin hengissä. ;o)

Tiistaina oltiin Tuulan sakin kanssa metsälenkillä. Hiukan normaalia laiskemmin on oltu metsällä, tai siis lyhempiä käppäilyjä tehty tällä viikolla. Rokki on ollut tosi kivasti, ei omia seikkailuja ensinkään. Jos ollaan käyty junaradan varressa, olen alkanut käyttää jäpikällä flexiä. Se on uskomattoman näppärä, vaikka noista en yleensä tykkää.

Rokki on ekan kerran kieritellyt lumessa (yksi ja ainoa kerta. ;o)) Puolikierittelyn on tehnyt pari kertaa, pöhky mies alkaa tajuta lumen nautinnot vasta nyt, ku se alkaa lähteä. Toissaviikolla näytin sille, milleen tehdään lumienkeleitä, ja eiköhän pojulin hampaat ollu mun nenässäni, paha mies.

Pippa on muutaman kerran kävellyt silleen, et mietin, onko jäykkä. Aamulla ei oo onneks yhtään jäykkyyttä :oD Tarvii koittaa selvittää työaikoja lähinnä koeviikoilla, ni tilaan sille röntgausajat varmuuden vuoks. Jos siellä kuiteskin olis jokin pienoinen murtuma tai jotain.

Tänään aamulla herätessä löytyi eteisen matolta torttuset, kauhistus. Ne oli Rokin. Oon kai nukkunut tosi sikeästi, kun en oo herännyt sen pyyntöön päästä ulos. Pesin matosta osan ja äsken hain maton ulkoa. Hieman koppuraksi se oli pakkasen takia mennyt mut eiköhän kuivunut auringossa ainakin vähän. Hienosti järkeilty kakipaikka. Ei ruokailuhuoneessa eli keittiössä, ei nukkumahuoneissa eli makkarissa eikä olkkarissa voi tortuttaa, siispä pakkotilanteessa eteiseen. :o)

Rokin ensimmäinen match show oli tänään Kokemäellä. Ja jos ovat tuollaisia, oli varmaan viimeinenkin. Hirveän nopeaa toimintaa eikä koiraan just ees koskettu ja hinta kumminin seitsemän juuroa. Tuomari ei kattonut hampaita, vaan komensi niin määräävästi mut näyttämään, et näytin. Sit pienesti tais Roksua koskea, meinas jo lähteä toisen koiran luo, ni pyysin koittamaan palterit. Kaksin toisen koiran kanssa (Johannan hoffi Halla) juostiin ehkä yks kierros pienessä kehässä. Saatiin sininen nauha. Sinisten noin kymmenen koiran ryhmässä ei juostu lainkaan vaan vaan käveltiin kehä hiljakseen ympäri, hyvä opettaa tälleen peitsaamista kehässä. Pienten ja pentujen kehässä olis ollut eri meininki. Tuomari mun mielestä tutkikin koiria ja juoksutti selvästi enemmän. Ei ollut hyvä kokemus, oltais haluttu treenata juoksemista ja rauhallisesti olemista vieraan tädin koplatessa. Ei auta ku pyytää koiratuttuja kopeloimaan Roksuttilaista ja jättää tuollaiset mätsärit väliin.