Kymmenen päivää edellisestä päivityksestä. Metsässä oltu, Roks kerran häippässyt kymmeneksi minuutiksi (ajohaukkui joten taisi saada näkyville saaliinsa). Pippa on muutaman kerran uiskennellut metsälammessa. Lagottojen kanssa siis oltu jokunen kerta Järilän metsässä.

Romppasella ollut kolmet agiharkat. Viikko sitten AgilitynLumossa meni kivasti. perjantaina oman reeniporukan kanssa myös hienosti, mutta tänään AgilitynLumossa Ronspun korva oli lintassa, pää vinossa ja askellaji ravi. Pienellä hullutuksella sain muutaman kerran pikkasen vauhtia. Saattaapi johtua siitä, että lämpöasteita on päälle 20, eikä olla vielä totuttu.

Pippa pääsi tarkkuusruutuun perjantaina. Etsintäkokeessa kilpaillut Suvi näytti, milleen se tehdään. Pips suoriutui varsin kivasti. :o) Vika kerta oli turhan vaikea ja homma meni ihan hötkyilyksi. Pip on kehittynyt työntämisessä. Se siis nousee takatassuilleen, etutassut mun alaselässä tai pikkasen sivussa. Kuljen eteenpäin ja näyttäis että Pips työntää mua. Tähtäys mun alaselkään on huono ja oon saanut raapaleita, mutta innokkuus on loistava. :o) Muutamia superhienoja ollaan onnistuttu tekemään. Plikan tunteet pakkaavat kuumumaan, mikä vaikeuttaa oppimista.

Kiirettä muka taas pitää. Mutta uhkaavasti näyttäis kesä olevan tulossa. :oD Voi ihanuus, parin kuukauden rauhaisa paussi töistä. :o)

Vai tuleekohan tästä kesästä sota!? Kylvin etupihalle rinkeplummat ja panin aitaverkot päälle. Toistaiseksi viholliskissat ovat jättäneet kakkimatta sinne. Loput auringonkukan siemenet meni tänään maahan ja päälle kissasuojaksi kompostikehikkoa. Hankin Agrimarketista Kekkilän Kuorikatetta kissanestotarkoituksiin. Mielestäni ovat superinnokkaasti kakkineet pehmeään pöyhittyyn multaan jonka nyt meinaan piilottaa katteella. Ja toki täältä löytyy kissankarkoitussuihkettakin. Meidän joukkueen heikko lenkki taitaa olla poropoika. Pippa ja mää ajetaan kissat hornan tuuttiin, mutta Pomppis tirauttaa pienet vienot itkut ja koittaa päästä naukujan kanssa puheisiin. Takapihan aitakin pitäis uusia, ettei joku kissajahtaaja vaan törmää siihen, sillä siitäpä vanha rutjake menis kumoon.