Mitäköhän oikeaa treeniä harrasteltiin syyslomalla. :) Jäljellä oltiin kerran, toinen kerta peruuntui, kun mun selkä kipeytyi seisomisestä Yön konsertissa. Välikommenttina mainittakoon, että on loistava orkesteri! :D Jäljestämispäivää en enää muista, kun loma-aivot eivät selalisesta välittäneet. Oltiin Kokemäellä metsässä Tuulan koirasakin kanssa. Varpupohjaiseen tuoreeseen metsään  talloin Pipalle yli puolen kilsan jälen ja Rokille inan lyhemmän, vanhennus päälle puol tuntia. Pipalla oli yks "terävä" kulma, käytännössä siis kiersin puun. Rokilla yks suora kulma. Muuten tavallista metsässä kulkemista maaston mukaan. Porostin oli ensin töissä: vaikka satoi ja oli synkeää, teki se hyvää työtä. Yks keppi yhdeksastä muistaakseni jäi. Rokki-pahalla on niin hyvä hajuaisti, että se ei tarvi jälestää nokka maassa. En osaa tehdä sopivan haastavaa, ni tuntuu välistä ärsyttävältä. Rokki kuitenkin nauttii nenätyöstä, mikä on tärkeintä. :oD SItten pääsi kiihkeä Pippaliini töihin. Se veti taas tosi vakuuttavasti koko jälen, mutta jäiköhän yks vai kaks keppiä, vaikka meni päältä. Jälki oli pisin pitkään aikaan ja loppuvaiheessa Pip selvästi väsyi, mutta komeasti mentiin loppuun asti. Taitavia pieniä eläimiä kumpikin. :o) Harmi, ettei tää ole tavoitteellista harkkaamista, ni en saa aikaiseks aktiivisesti koittaa keksiä ongelmakohtiin ratkaisuja.

Sisätokoa tehty. Rokki on ihana, ku ennen ruokakuppia se on niin supervakava. ;O) Pippa on saanut ite keksiä juttuja, naksuttelen sitten. Sen mielestä pyöriminen on ihan parasta. Aiemmin se luotti peruutuksen voimaan. Rokki harkkaa laatikolla 2on2off. Se on alkanut pikkasen paremmin pysyä suorassa. Pitää keksiä, milleen nytr alettas häiriköidä harkkasta, että saatas varmempi suorite. AgilitynLumossa Ronspu oli keskiviikkona, ja aikas taitava koiruus olikin. Me tehtiin varsin vähän, mutta hyvin koirusen into säilyi ja useimmiten osataan jo lopettaa, kun on aika. :o)

Lauantaina vietettiin aikaa Hossussa useampin tunti meen oman ihanan agiharkkaporukan kera. Ainoa reeni, mitä tehtiin oli Rokin laatikkoilu. Sitä vastoin keskityttiin viettämään aikaa yhessä ja tulipa taas ihailtua pientä ihanaa mudinpoikaa. ;oD Uskoin, että Rokki voisi olla kiltti rauhallinen setäkoira pikkuiselle. Kun Hyrsky-mudi oli todennut paikan omakseen, otin Ronspun autosta. Hyr murisi. Vein Rokin vähän matkan päähän hihnaan, että pikkuinen saisi kerätä rohkeutensa ja mennä tutustumaan, kun siltä tuntuisi. Jossain välissä menin wasputtamaan Roksua, niin Hyrsky tuli peesissä ja uskalsi haistaa Rokkia. Pienoinen hetki ja se totesi porosen ystävällisesti. Roks tykkäsi hirmuisesti pienestä. Pojat leikkivät ja Romppanen jopa sanoi pienelle, että saa kutsua isäksi. ;oD))) R meni jossain välissä autoon ja myöhemmin pääsi taas ulos ja silloin se ei enää ollut hihnassa, kun luotin sen kyllä kuuntelevan mua. Se leikki tosi nätisti pikkuisen kanssa, vaikka mudilainen reenasi jääkiekkotaklauksia Rokkiin ihan tosissaan. ;o) Oon niin ylpeä Pomppiksesta, kiltti mieskoira ja hieno esimerkki pienelle.

Nyt on siis työt taas alkaneet, ja koirat saavat nukkua päivien ajan. Alkoivat raasut näyttää sipeiltä, ku ihan liikaa hengailin kotona. ;o) Ronspulla on tällä viikolla kahdet harkat: huomenna privaatti Terolla ja sunnuntaina paha-reeni. Jospas sitä jotain muutakin pientä onnais puuhastaa. :)