Saamattomuus on valitettavasti joka hommassa kuten blogiin kirjoittelussa, koirain kanssa puuhailussa, töissä, ihan kaikkialla. Voih. Mahtaako enää muistua mieleen, mitä tapahtunut, yritän kuitenkin.

Yleisesti ottaen meillä on mennyt hyvin. Rokki on ollut melkein koko aika hihnassa, ei siis riistanajoja. Hihnassa metsässä se on kyl pari kertaa meinannut seota, ku saanut jonkin hajun.

Pipan cartrophenit on kaikki piikattu eikä ole ollut käpäläisongelmia. :o) Edelleenkään en vie sitä pitkille lenkeille, pyrin pitämään alle kolmevarttisina. Eikä tyttönen saa juosta metsässä muitten kanssa, ettei nivel nuljahtele pehmeällä alustalla ja kipeydy.

Marjo Heino kävi kahdesti agikoulimassa meen seuran koulutusohjaajia, olin kuunteluoppilaana. Hyvää vinkkiä tuli, vaikkei mulla olekaan koiraa, minkä kanssa kokeilla.

Pekka Teini kävi Hosiossaaren majalla pitämässä luennon koiran rakenteesta ja näyttelyjuitsuista. Hyvää tietoa ja lopuksi hän kommentoi meidän koirien liikkumista ja arvostelemiaan rotuja pikkusen enempikin. Pipalla on ahtaat takaliikkeet, mutta muuten ihan hyvää kulkua. Rokkia Pekka luuli nartuksi. :o( Toinen on ihan Äijä ja tuolleen luuli, ääks. Lyhytkroppaiseksi sitä sanoi ja liikunta sais olla voimakkaampaa tai siis takapotku pitäs olla parempi.

Rokista oon hiukka huolissani, ku en uskalla pitää riisthimon takia irti. Milleen ihmeessä tuon pojun saa pysymään kohtuullisessa kunnossa, kun vapaa metsälenkkeily niin niukkaa. Pyöräillyt oon sen kanssa jokusen kerran. Kivasti se jolkottelee pyörän vieressä tai perässä. Kerran mentiin metsätietä juuri suunnistuskisojen loppumisaikana ja tuli monta autoa vastaan kapealla tiellä. Roks oli uskomattoman reipas eikä ensinkään koittanut väistellä. Muutankin se on saanut lisää varmuutta autojen suhteen.

Ei olla tarettu (täi mää en oo tarennut) mennä jokeen uimaan. Hieno uimalelu jo saatiin: kirkkaankeltainen Kong water wubba. Samassa tilauksessa tuli myös lila kong snugga wubba. Rokin taitaa olla pakko alkaa myös uida, että saa lihaksia. Pippa uiskenteli metsässä vesialtaassa ja Rokki haukkua räkötti rannalla. Samaan tyyliin se kyllä on kiinnostunut ku Pip nuorempana. Tais likka olla noin vuoden aloittaessaan uiskentelut, ja mehän asuttiin Helsingissä ihan likellä merta. Kai se Ronspukin tosta ymmärtää uinnin upeuden!

Mulla on kevätkauden vetovastuu yhdestä agiryhmästä, ja onkin ollut jo kolmet harkat. Kivaa hommaa, ihania koiria ja mukavia ohjastajia. Pk-kisoissa ja näyttelyssä tuli oltua töissä pitkät päivät.