Mun ei tarvinnut tänään mennä työpaikalle, joten hyödinsin tän lähtemällä heti aamusti eläinlääkärille Tampereelle. Ell Jaana Kekki taas tutkiskeli Pippaa ja teki akupunktiota. Yleisesti ottaen Pips ok paitsi jännittyneet lihakset sään takareunassa ja oikean etujalan ojennus rajoittunut. Alue oli Pipan mielestä niin kipeä, että vaikka tutkimusta ei aristellut, niin ei pystynyt ojentamaan eteen täysin vaan veti jalan kyyryyn. Sille tehtiin rentouttavaa akupunktiota. Nyt tilannetta seurataan pari viikkoa ja mun pitää koklata, milleen oej ojentuu eteen. On mahdollista, että rintarangassa olisi vikaa esim. luupiikki ja tämä heijastuu oikeaan etujalkaan. Pipan rintaranka siis mitä luultavimmin kuvataan jossain välissä. Pohdin jo, että jospa samalla keikalla Pipsu kuvattaisiin ja Rokula kastroitaisiin. Seurataan tilannetta, mietitään ja selvitellään.

Rajusti akupunktio taas vaikutti, sillä Pip alkoi erittää jotain, mikä selvästi haisee mun nenään. Ei mikään paha haju vaan muu kuin Pipsin oma haju. Ja hirveä herkkuhimo plikkaan iski. :oD Ei hyvä, sillä paino lääkärin vaa'alla oli 22 kiloa, täytyypi tarkkailla sapuskoita.

Rokki on vissiin hiukan turtunut automatkusteluun. Kyllä se on jännittynyt ja läähättää, mutta kohtuudella. :o) Tai sitten läähätys on kovempaa pimeään aikaan. Romppu on niin ihana, kun auton ollessa paikallaan se menee suloisesti nukkumaan lampaantaljojen piiloihin. :o)