Lenkkeily on vaikeahkoa, kun säästetään Pispun tassua, joten piti keksiä muuta. Se oli yllättäin jälki. :o) Talloin ensin Rokille noin 150 metrisen kuuden kepin jälen metsään. Sitten käytiin vartin kävelyllä vai oiskohan käveleskely. ;o) Sen jälkeen Pispulle noin 100-askelinen nurmikkojälki, jonka se meni upeasti. Raasulla oli tossu jalassa, mut se unohtui ku pääsi niin kivoihin hommiin. ;o) Namitin suurimman osan askelista Bestes-Futter MeatBalls -puolikkailla ja lopussa oli purkissa hiukkasen Cesaria. Namppaa jäi jonkin, verran, mutta mun mielestä Pippis haistoi joka askeleen. :o) Sitten suhattiin metsään ja Rokki Pokkiselle valjaat niskaan. Käveltiin jäljen suunnalle ja Roks löysi sen sieltä ja lähti seuraamaan. Vanheneminen oli vain 30-45 minuuttia, minkä takia turhan ilmavainuista nenätyötä porostimelta. Puolivälin tienoilla nenä laski ja homma alkoi näyttää vakuuttavalta, mutta hinsputti, ku meni 30 sentin päästä kepistä eikä reagoinut. Muuten kepit nousi ok. :o) Yhden kepin namppa jäi siis antamatta, ja koska Roks jatkoi hienoa jäljestystä viimeisen kepin jälkeen, annoin sen jälestää ja pikkasen ennen autoa heitin namppapurkin sille. ;oP Kiva harkka kummallakin koiskulla!

Kun tulin töistä, oli villasukka irronnut Pippaliini tassusta. Koska polkuantura ei verestä enää ja kumpikaan ei sitä yritä nuolla, annan nassin olla ilman sukkaa. Ulos panen sille varmuuden vuoksi tossun jalkaan. Se näyttää mun mielestä jo paljon tassummalta ja sitä voi katsoa ja koskea ilman Pipan huolestumista. Eiköhän se ole pian pelikunnossa. ;oD Agikentälle ei aussikka kyllä ihan justiinsa pääse. :o/

Turpiin ja kunnolla. Rokki meinaan taitaa päästä ensmäiseen agikisaansa. PAHA ry järkkää epikset ja sinne meinataan möllikkäradalle. ;o)