En osaa tehdä mitään, ihan höhlä olo, kun ei tarvi mennä töihin. Piti alkaa heti kunnon siivoukset, mutta oonkin vääntänyt sudokuja ja hiukan puuhaillut koiksujen kanssa.

Rokki sai vattansa kuntoon ;oD Tiistaina ei mitään ruokaa, eilen aamulla puolikas sapuska ja siitä lähtein normaalit. Nyt päätin syöttää ainakin viikon ajan maitohappobakteeria, jos siitä olis jotain hyötyä.

Pipan kanssa tehtiin hiukkasen tottelevaisuutta. Eteenmeno on ihan arpapeliä, Pips väänsi suunnan vasemmalla, eteni kummiskin. Seuraaminen hyvää :o)

Rokki sai elämäs ekan keran kulkea pitkin agilitypuomia. Meillä oli Pippanen mukana, joten Roks sitten menikin Pipan perässä. Pippaa harmitti, kun pentunen sai vähän väliä edamia, vaikka Pip meni pal nopeammin. Romppanen oli tosi varmatassuinen, ei mitään epäilyjä tai jännityksiä. Sellainen seuraamus tuosta oli, että seuraavalla kerralla agikentän ohi mentäessä jäpikkä otti hiukan etäisyyttä ja meni yksinään puomin, mää tietty menin pian liki, että varmistin alastulon turvallisuuden.

Saalisleikkiä koklattiin Roksutin kanssa, mutta ei oikein sujunut. Se ei halua irrottaa. Mulla oli patukat piuhojen päässä ja koitin tehdä niistä oikein houkuttelevia saaliita, mut ei kun ei. Jatkamma harjoitusta.