Aamu aloitettiin reippaalla metsälenkillä Lagottojen kanssa. Pidin Rokkia jonkin verrankin hihnassa, sillä pelkäsin sen juoksevan itsensä ihan väsyneeksi. Meillä oli näet varattuna privaattitunti agia AgilitynLumossa. Päivä oli suht lämmin ja pelkäsin pahinta.

Pelko toteutui eli Rokki laamaili eikä jaksanut kunnolla. Aloitin ensin Pipan kanssa, tehtiin ohjattua noutoa agiesteitten keskellä. Liian vaikeaa koitin  Pispulta vaatia. Se hyppeli aitoja, ku piti mennä merkille. :o) Rauhoitin tilannetta ja näytin merkin, ni saatiin aikas kiva suoritus. Sitten vielä pari palkkaamista merkille. Seuraavaksi norminouto puukapulalla, mikä sujui mallikkaasti. ;oD Rokki oli hihnassa ja koitin  kuumentaa sitä. Päästin Pipan juoksemaan putkeen ja hyppäämään jonkin minihypyn. Pip oli onnessaan ja Rok kitisi pienesti. :o) Pippanen autoon ja Ronspu radalle. Se meni aikas ok, mitä nyt vauhtia ois saanut olla pikkasen enempi. Ja mun ohjaus oli pikkasen löysää, mikä saatiin suht ok korjattua Teron neuvoilla.

Porostin väsyi eli Pispu kehiin. Ei kiinnostanut meitä toko, joten rimat maahan ja agirataa. Pip oli sikanopea, ku ei tarvinnut ku juosta. Mää olin vähän väliä myöhässä, mutta ihan hyviä pätkiä saatiin tehtyä. Rokki oli seinässä kiinni ja ajattelin sen kiihkoontuvan Pispun menosta. Ehei, portsu melkein nukkui. Pippa sai tehtyä jonkin aikaa ja Roksula kepeille ja kontakteille. Kepit oli Teron omia kahden kepin sarjoja. Niistä säädettiin jonkin lainen kuja, jota Rok meni tosi hienosti. Kavennettiin, mikä edelleen sujuvaa menoa. Taas kavennus eikä vieläkään probleemia. Latasin lääkepurkkiin namia, jonka heitin palkaksi. Aluksi heitin ihan liian myöhään ja Roks kerkes katsomaan mua. Sain ajoituksen kuntoon ja hitsi porostin luikereteli keppejä upeasti. Sille ei tullut yhtään ainokaista mokaa! ;oD Ja haukkukin raikasi. ;o)

Viimeisenä puomin kontakteille tai alastuloa lähinnä. Tero kyseli, mikä mun tavoite siinä on. Haluan Rokin pysähtyvän varmasti 2on2off. Hirveän tärkeänä en osaa pitää, että sillä olis hirveä kiire eteenpäin. Tehtiin namialustameiningillä. Roks meni ok, hiukan tais valua pari kertaa. Ja että oon toope, en oo ymmärtänyt pitäväni ihan tarpeetonta pulinaa Ronspun ollessa kontaktilla. Ihan ku se ois ollut tarkempana ja valppaampana mun ollessa hiljaa. Muutama kerta koklattiin ilman odottavaa namia, mutta vähän vaikeaa. Suunnitelma on nyt, että sana "jes" just poron mennessä oikeaan paikkaan, siihen paikkaan hiukkasen palkkailua ja mun kutsusta saa tulla pois. Ja kukakohan saa aikaiseks tehdä ison, ison määrän toistoja. Oli tosi kiva agiliitotunti. :o))

Kotona ei kauaa keretty olla, kun jo lähdettiin samaiseen paikkaan samaisella seuralla ku aamulla. Jälleen noin tunnin lenkki. Jopa Roks oli aika kesy ja väsyneen oloinen. Kotona myöhemmin ruokin koiskut, ja nyt oli kupissa ensikerta KennelRehun broiskujauhista. Kumpikin tykkäs kovasti ja näytti mun silmään sisältävän lihaakin, vaikka sellaista tasaista massaa olikin. Ja ihmeen hyvä haju siinä oli, kuvittelin vähemmän hyväksi. Täysivatsaiset koirustimet menivät nukuskelemaan täysien vatsojensa viereen. :o)