Pipallahan on koe reilun viikon päästä lauantaina, joten on reilua reenata. :o) Tiistaina treffattiin Sari ja Viinu. Tavoitteena oli tehdä tunnaria, mutta menikin tunariksi. Eka suoritus: koirustimen kierrokset nousivat, vauhdilla palikoille, siitä vaan suuhun ja pian takaisin. Mutta palautusmatkalla nassi muisti, et pitikin palauttaa matenhajuinen, sylkäsi väärän pois ja katse kysyi uutta ohjetta. "oma" ja se haisti palikat ja toi oikean mulle nätisti. :o) Toka yritys: vaikka rauhallisesti palkkasin ja verkkaisesti sitä namitin, kierroslukumittari näytti liian liian isoja lukuja tunnariin, siis tunari. Pip juoksi palikoille ja kiihkeän haiston yhteydessä yksi oli hetken suussa, mutta sitten otti oman ja toi hienosti. Kolmas kerta toden sanoi. ;oD Kaunis suoritus! Mulla oli nyt käytössä vanhat, keitetyt palikat ja hyvin näköjään toimivat. Ainakin yks harjoitus tarvii saada ennen koetta, mieluummin kaks.

Sekä tiistai- että keskivviikoiltana sisätoko oli kummallakin koirustajalla oikein hienoa. Rok alkanut hiukan seuraamisen alkeen tyyppastä, namilla pidän reidessä kii. Sivulletulohan on melkein jo käsimerkitön kuten eteenliimautuminenkin. ;oD Jättöliikkeitten asennot sais olla nopeampia. Hienosti poju malttaa pysyä jätöissä ja ihan paikalla pysymisessäkin. :o) Pippa on super, kiihkottarien mestari, puree melkein käteen namia ottaessaan :o) Muutamat kaukkarit paikallaan. :o) Kapulanmallisen vesilelun nouto hauska, ku Pip piti "laipasta" kii. Seuraaminen hiukan vääntyi namin takia, mut silti hieno, mää arvostan innokasta ja puoliröyhkeää tokostusta, pyrimme sellaiseen. :o)

Pippa käy yleensä omalla pikatokostuksella ennen ku Roks lähtee agikentälle. Kiertojen yhteydessä hienot pysähdykset. Upeita luoksetuloja, joissa en pysäytä. :oD Kaukkareissa teen superkaukaa yhden tai kaks liikettä, hiukan hitaat, mutta todella varmat ja melkein paikallaan. Jätöt hirmunopeat. :o)  Sekä tiistaina että keskiviikkona näitä Pipan kanssa puuhattiin. :o) Palkkana meillä oli natural menua ja parempana palkkana solmuköysilelu, joka oli vanhan villasukan sisällä, jesh! :oP

Joskus otan kummankin koiran kanssa vuorotellen yllättäen vaikka eteenliimautumista. Sanon nimen ja "tänne", ni on meinaan kummakin kiihkoa tulla kunnolla kiinni ja röyhkeästi vaatia naminsa. Jopa Rokista tulee kovin innokas, ja jee mikä ilme, se ku pysys aina tokostuksissa. :o)