Eilen panin mailia ja kysyin, päästäänkö naapuriseuran joukkueeseen tokon joukkue-sm-kisoihin. Tänään tuli myönteinen vastaus ;oD Sen kunniaks harkattiin lenkillä ;o) Pippa oli ihan onnessaan, suloinen.

Seuraaminen on ehkä liian innokasta, jos mennään vaan suoraan. Tarkkuutta vaativat osat menee paremmin. Pitkästä aikaa otin käännöksiä ja täyskäännöksiä juoksussa ja hitaassa. Jätöt meni kaikki hyvin, jopa istuminen oli nopea, super-Pip ;oD Luoksetulo oli sellasta vauhtia, et jos ei ois likan jarrut pelannu, ni ois käyny kehnosti eikä huomisiin agiliitoihin, parantelisin vaan huomisen mustelmiani ;o) Tosi hieno luoksetulo siis, eteenliimautuminen saatto olla ehkä millin vino. Pysäytykset tein taas kierrä-käskyn yhteydessä, tosi tarkat eikä maahanmenon yhteydessä pyllistämisestä tietoakaan ;o) Kaukkarit Pip tekee ihan paikallaan, mut asennot ei olleet kauhean kauniit. Nää tehtiin lenkin alkuvaiheilla, ja kun palattiin autolle, jatkettiin harjoituksia. Paikkamakuussa Pippa oli auton takana mun värkätessä ruudun ja viedessä merkin. Merkki hieno, meni taakse ja katto mua. Taidetttin tehdä puolisen tusinaa toistoa kaikkiaan, ja kerran meinas ruutu vetää puoleensa. Ruutu tehtiin kaks kertaa, ja siellä oli kosketusalusta. Tosi nätisti Pip jäi oikeaan kohtaan. Ehkä teen väärin, ku en vaadi aina tiettyä paikkaa, mut se on niin herkkä liike, etten ota riskiä, että likka menettää intonsa. Kerran Pip meni eka merkille ja siitä ruutuun. Pyrin pilkkomaan kaiken, että ei ennakoi, liian fiksu koira näet sekä tokoon että mulle ;o) Lopuks noutoa 650-grammasella. En meinannu saada sitä lainkaan kunnolla lentämään, säälittävää. Onneks Pip ei välitä, vaan noutaa omaan hyvää rivakkaan tyyliinsä :o) Palkkana meil oli Oscar kuivattuja mahapullia. Ja alkuvaiheen jutut palkkasin osittain kävynheitolla, ku lelut unohtu autoon ;o) Merkillä ja ruudulla menin aikas lähelle Pippaa, ja sit heitin pullan sen taakse. Ihan hyvää harkkaa tuokin, ni tottuu seisoskelemaan hötkyilemättä. Kaikki meni varsin mukavasti, loistopupsi!!

Toki viestin Pipan kasvattajalle, et päästäneen toko-joukkueeseen. Nana myös lie kisaamassa siellä. Ja saattaapa siellä näkyä velikoirakin ;o) Toivottavasti vielä muitakin ja paljon tuttuja aussikoita. Eihän me sinne lähetä kisaamaan hillittömän tosimielellä, vaan pitämään hauskaa ja nakemään tuttuja :o) Harmi, et Agirotu on samana viikonloppuna, ni iso liuta ausseja on varmasti siellä.