Oon edelleen ollut ite flunssassa, saamaton ja vetämätön. Treeni ollut ihan liian niukkaa.

Pippa on lähinnä palautellut mieleen ruutua.Se menee tällä hetkellä sivusta sisään, mistä lie keksinyt. :o( Eikä edes mee kokonaan nälttämäti sieään ruutuun. Pysäytyksen kiertämisen jälkeen se tekee kaksoiskäskystä upeasti ja pelkkä sanakin oli yhdellä kokelulla ok. Luoksetulo ihanan nopea, milleenköhän saisi yhtä kiihkeät pysäykset. Metallikapulaa en oo löytänyt, pieni pakko olis löytyä, sillä kokeeseen enää kuukausi. Pippahan on tällä hetkellä oikeastaan vielä sairaslomallakin. Varmaa tietoa en löytänyt, mutta jollain keskustepalstalla luki, että Kennelliitosta oli sanottu, ettei cartrophen ole dopingaine, mutta silti seitsemän päivän varoaika, koska se on injektiona annettava.

Rokki ollut pari kertaa agikentällä tekemässä jotain pientä yksittäistä. Tottelevaisuutta yksittäisiä pieniä toistoja harvoin, ei erityistä niissä. Lenkeillä se on totellut hienosti paitsi kerran saadessaan hajun.

Tein kummallekin lyhyen jäljen pellolle Hiirijärvellä. Ensin Pippa, jolla oli askelia vain noin 45 ja runsaasti namia joka askelmalla. Se raaski jäljestää varsin tarkasti. :o) Vetoa toki piisasi, mutta järki sillä säilyi. Sitten oli vuorossa Rokki, jonka jälki oli 60 askelta, alussa kanta- ja varvasnami, lopuissa yksi tai kaksi namia varpaalla. Namien tuollainen määrä johtui siitä, että se odotti jo Pipan jälkeä talloessa superinnokkaana ja halusin hidastaa sitä. Yritin virtsittää sen ennen pellolle menoa, mutta ei tullut. Se suorastaan kiekaisi, että halusi hommiin, en oo ennen pikkupojasta kuullut sellaista ääntä. Kun se pääsi jäljen alkuun, katosi hillitön hinkuminen töihin ja alkoi hieno, tarkka jäljestäminen. :o) Se haistoi joka askeleen ja mahtoiko yks nami jäädä. En olis alkukiekaisun jälkeen uskonut, että noin keskittyy. Yks autokin meni takaa jonkin matkan päässä eikä onneks häirinnyt, hienoa.

Agilitystä vielä maininta, että olin seuramassa Pasi Pohjanpalon koulutusta, ja harmitti kovin, että voi vain kuivaharjoitella ilman koirulaista. Toivottavasti Rokista tulee mulle agikaveri ja jos vaikka Pipan tassukin joskus vielä kestäisi.