Eilisestä päivityksestä unohtui ihan mainita, että Pipalla oli jälleen kerran tosi kova nälkä. Se oli yksin kotona Rokin agiharkan ajan, ja silloinhan sen mielessä ei muuta tainnut ollakaan kuin ruuan tarve. Niinpä neuvokas aussietyttönen oli taasen ottanut kuivamuonasäilytyskipan ja nauttinut sieltä sopivaksi katsomansa määrän. Taaskaan se ei syönyt itseään kipeäksi, ja ainoastaan keskellä keittiön lattiaa oleva muonakippa kertoi sen syöneen. Pieni viaton koira joutuu harrastamaan rankkaa uimista eikä saa ruokaa, onneks se osaa ruokkia itte ittes. ;oP

Viime päivät on ollut varsin siedettävää säätä, noin 20 astetta. Nyt mittari näyttää 25 ja kumpikin koisku makaa raatona. Joittenkin koiriin ei kuuma vaikuta, mutta mun kaks on selvästi nukkuvaisempia. Uusimmassa agi.fi-lehdessä  on Riitta Kempen juttu koiran ylikuumenemisesta, pelottavaa. Pipan kanssa on oltava tosi tarkka, sillä sillä tekemisen himo voittaa helposti järjen äänen ja voisi käydä heikosti. Vaiks Pip siis on kotona makoilevainen kuumilla, ni hinkuaa kuitenkin tokostamaan sun muihin puuhiin ja se tekee kaiken omaan tyyliinsä vähintään sdan prosentin teholla. Rokki sitä vastoin ei intoonnu mistään helteillä, no ehkä kumminkin riistasta ja kunnon jahti vasta oliskin vaarallista.

Reipas viikko sitten agi- ja tokoreeneissä oli Suvilla kamera mukana. Rompert poroinen tallennettiin tuolleen: agivideo. Pipii muruinen teki hyppynoutoa tuolla tavalla: noutovideo.