Töissä riittää hommaa, pukkaa liikaa tekemistä mukaan kotiin. Onneksi sain äsken kaiken jo tehtyä ja ehdin järkevään aikaa nukkumaan ja kerkiän jopa päivittää blogin. :o)

Mitään erityistä ei ole, normia agia ja lenkkiä. Pippa meni tädille hoitoon ja Rokki AgilitynLumoon keskiviikkona. Oon ollut aikalai kärtty työkiireitten takia ja porostin on hirmuisesti imeskellyt ulkona kusia ja pakkaa lutkuttamaan Pipan persuuksiakin. :o/ Silti ihme ja kumma, meen agi meni ok. :o) Reunalla oli ryhmän uus koirakko eli suomenlapinkoira eikä pomppis ees yrittänyt mennä sitä kattomaan. :o) Taas saatiin jopa melkein hinkata muutamaa kohtaa ja portsu kesti hienosti ja teki innokkaasti. Kepit oli paha. Mun pitäs keksiä sopiva vahvistus alkuun ja vielä osata käyttää sitä.

Lenkeillä Roks ei oo huiodellut. Hanskoja piilotan suht joka kerta. Ensin Roku vaan peesaa pro-Pippistä. Joten ekalla kierroksella Pip tuo hanskat, tokalla kierroksella Roksu yksin ja lähes poikkeuksetta vikalle kerralla kumpikin löytää yhden. Ronspulle täytyy olla tosi hyvä palkka, sillä sen mielestä  on välistä kiva yksikseen tapporavistaa mun vantustani. Viimeks palkkasin kalkkunaleikkeellä, ni jopa oli rivakka palautus seuraavalla hanskalla. ;oP

Ollaan hävitty taistelu kissoja vastaan, ei ne vältä appelsiininkuoritettua kukkapenkkiä. :o( Tänäänkin siinä oli märkä läntti. Pakko saada aikaiseks hakea metsältä havut suojaksi, jos katit sit luovuttais. Takapihalla taasen on nälkäisiä pikkulintuja, vetää siemeniä ku mitkäkin koneet. Kaks ruokintapaikkaa ja silti täytettävä jatkuvasti.

Tänään mentiin Hossuun Johannan ja Hallan sekä Suvin ja Töppiksen kanssa tokostamaan. Mua stressas kamala työmäärä kotona odottamassa, Roks imi virtsiä alkulenkillä ja kitisi autossa ärsyttävästi. Olin ku perseeseen ammuttu karhu. Pip pelkäs, ku karjasin Rokille. Vähemmän hyvät lähtökohdat tokostaa. :o/ Pippa aloitti. Olin tehnyt ruudun valmiiks eikä Pispu voinut keskittyä yhtään, kaula pitkänä vaan kuikuili ruudun suuntaan. Seuraamisessa siis tän tähden  kontakti hukassa. Rupes jo keittämään niin rajusti, et annoin periks. Menkööt ruutuun ja se menikin ihan täydellisesti. :oD Schnugga-wubba -leikin jälkeen kaunis nouto ja sitten tunari, jossa pantiin kaks rauhoitusnamia. Yhden namin söi, muuten tutki tarkkaan palikat ja toi oikean. ;oD Pippa sai vielä tehdä seuraamista, joka nyt upeaa ja kaukkareissa pelkästään ekaa nousua ja sitten palkka. Pip siis kaikkineen varsin pro. ;oD Töppistä ja Hallaa haistatutti kovasti, joten kriteeri Rokin kanssa tosi matalalle. Tavoitteeks palkkä kontakti. Unohdin pisittää portsun, mut silti ei laisinkaan haistelua, joten ohjelmaan seuraamista. Mallikkaita sivulle tuloja ja seuraamispätkiä. :o) Mulla oli liian isoja broiskunsydänpaloja namppana, joten otettiin aina vaan yks pätkä ja naksaus sekä sit herkuttelu. Tavallisesti naksuttelin ja namitan sitä useamman kerran seuraamispätkän aikana. Vaihtelin pätkän pituutta, kovin pitkiä ei, mut sitäkin hienompia. Sillä oli hirmuhyvä paikka. Testattiin hidasta käyntiä, hyvin. Juoksussa se hiukan jäi, mut sitä onkaan tuskin harjoiteltu. Uskomaton suoritus poroselta! Pakko saada aikaiseks alkaa alkaa harkata käännöksi sisällä, ku sillä olis niin halu tokostaa ja pakko alkaa edetä kunnolla, että ilme säilyy. :o) Mulla oli niin hyvä mieli harkan jälkeen, ketutuksista tietoakaan. Miten voi käydä tällainen säkä, et yhdelle ihmiselle sattuu kaks maailman ihaninta koikkusta. ;o)