Hiihtolomaa on kulunut jo ihan liikaa, oi tätä ihanaa rentoutumista. :o) Lenkleilty on, vaikka pakkasia on ollut. Pippa on joutunut pukeutumaan ja lämmikkeenä mukana on ollut Hiiru Schmiiru. ;o) Schmiirun noutaminen ja tappaminen lämmittää mukavasti kovemmassakin pakkasessa. Pip alkaa kytätä mua ja mahtaako pikkasen stressatakin, kun koitan tiputtaa hiirusen sen huomaamatta ja vasta hetken päästä pyydän hakemaan lelun. Myös Rokki on saanut noutaa hanskaa ja Schmiirua. Järilän lenkillä Tuulan konkkaronkan kanssa Rokki halusi tuoda hanskan mulle eikä alkaa härnätä sillä muita koiria, ihan superia! :oD Ja jopa ihan muutaman kerran teki näin, ehkä meillä on vielä toivoa! Tänään oltiin lagottojen ja Tuulan hoitokoiran kanssa metsälenkillä. Jostain syystä Pipan piti hiukan hyökkäillä hoitokoiran kimppuun, liekö pikkukoioranpoika katsellut vienoa aussikkaa epäsopivalla ilmeellä. ;o) Autoilusta mainittakoon, että en ole edelleenkään virittänyt verkkoa etupenkkien ja takapenkin väliin. Kumpikin koira haluaa päästä kartanlukijaksi. Jopa autoilusta stressaava Rokki haluaa istuskella mun vieressä ja näyttää tosi pätevältä. Pippa kun on vieruspenkillä, tarvii sen välistä saada hirmuisesti  vatsarapsuja. :o)

Harkkaa on ollut pientä sisäjuttusta sekä Roksu kahdesti agiloimassa. Sunnuntaina Rokki tuurasi Tytyä oman seuran porukan reeneissä. Ei sujunut oikein hyvin, rata oli turhan kinkkinen eikä mun oma keskittyminenkaan paras. Taas kepit ensiksi kesken, mut uusinnalla onnas. Koitin ite vähän liikaa, ja se kostautui. Eilen maanantaina oli AgilitynLumossa priovaattitunti eli Rokki Pokkinen aksasi yksinään tunnin. Hui, hirmupitkä aika. Mutta piorosesta löytyi hirmuisat tehot, koska koko tunnin tavoite olikin etsiä motivaatiota ja palkata porostinta tehokkaasti. Tehtiin 2-5 estettä tarkkaan suunnitellusti ja Tero heitti palkan. Rokin on ollut tosi vaikea tulla kutsusta reippaasti luo agikentällä. Jos en mää liiku, ei liiku Pomppiskaan. Ihme ja kumma, nyt se tuli ja saatiin palkattua pallolla. :oD Valssiin saatiin nopeutta tarkalla palkalla. Jopa kiertäminen sujui rivakammin Teron täsmäpalkatessa, ku mää sain keskityttyä ohjaamiseen. Ronspu pakkaa hyytymään alastulokontaktien pysäytykseen, joten nyt palkattiin rivakkaa lähtöä kontaktilta, joka toki piti tehdä hallitusti. Niin mahtijuttu tää tehopalkkaus. Jesh jesh jesh, Roksu oli niin upea ku vaan voi. :oD Reilu kolme varttia hommissa, suoritteita yhteensä ehkä 25, palkkana melkein vallan lelu. Limapallo useimmiten ja myös narulla vedettävä supi oli ihana tapettava. Välistä paha koira lähti varastamaan mun nahkahanskan ja taisteli siitä kunnolla. :oD Heittelin palloa ja Roks intona perään, pröystäili sillä, mutta tosi pian halusi tulla mun luo sen kanssa. Porostin sikaili aikas kivasti, mikä aina parantaa sen kiihkeyttä. Kiva olla yksin tunnilla, ni ei tarvi stressata muiden koirien häirinnästä. Olin niin tyytyväinen. :o) Huomenna tavisharkat samassa paikassa, olisinpa yhtä rento ja raaskisin tehdä tosi vähän. Rokin kanssa pitää ehdottomastio panostaa laatuun ei määrään. Paljon paljon palkkaa, ni jospa meistä tulis hieman kiihkeämpi agikoirakko. :o)

Pippa menee röntgattavaksi, kun akupuntioeläinlääkäri varmuuden vuoksi sitä ehdotti. Soitin tänään Satakunnan eläinlääkäriasemalle ja aika saatiin vasta tiistaina 15.3. Pispulaiselta kuvataan koko selkäranka ja etuosa myös. Rintaranka on se, joka syynätään tarkasti, mutta kun kerran joudutaan rauhoittamaan, katsotaan enempi samalla kertaa.