Sisätottelevaisuutta ollaan jatkettu lähinnä Rokin kanssa. Pippa on saanut temppuilla, ehdottanut jotain mitä naksuttelen. Rokilla menee hommat suht ok paitsi noutokapulan pitäminen, mitä olen vaikeuttanut liikaa. Se kitisi viime kerralla siihen malliin, että nyt mun tosissaan skarpattava. Edessä istumassa kapulan pito ja siitä superpalkka. Yksi tai kaksi toistoa ja mun on palattava lyhyeen pitoon ja hiljakseen pidennettävä. Rokki kerran pudotti kapulan mun jalalle, mistä kiljahdin. Luulin pojan luikkivan karkuun, mut se tulikin tuosta välikohtauksesta aktiivisemmaksi ja määrätietoisemaksi, ylläri mulle.

Ulkoilu sujunut ok, Rokki nauttii juoksemisesta ja juokseekin isoja kaarteita. Pitää luottaa siihen, vaikeaa. Jahtiin ei onneksi nyt oo lähtenyt ja muutaman kerran luoksetulo ollut hidas. Roksu ollut aikalai vapaana. Myös Pippa on nauttinut kaahaamisesta. Erityisesti ne haluaa juosta ylös alas mäkiä ja hiekkakasoja. Kerran mietin, oliko Pispun käpäläinen vähän jäykkä tosi rajun juoksulenkin jälkeen. Nassi vaikuttaisi olevan kunnossa. :o)

Eilen oltiin Tuulan ja lagottojen kanssa tunti kolme varttia lenkillä. Rokki juoksi pääosin vapaana, mutta hihnassa takana onnistui myös kivasti. Uskamattoman taitavia hevonkakkaran löytäjiä nuo ovat! Rokki söi nätisti porukassakin, mutta Pip alkaa irvistellä muille, haluaa kaiken herkun itelleen.

Tänään olivat Tuula ja Tara sekä mää ja Pippa privatissa agilityreenissä Mouhijärvellä. Valmentajana oli Maria Aaltonen. Pippa ei ainakaan toistaiseksi ole kipeytynyt, vaikka harkkasikin pitkään, tosin medi-korkeuksilla. :o) 23 esteen radalla oli melkoisesti kinkkisyyttä ja ansoja. Mää olen huonossa terässä, kun ei oo tullut reenattua just yhtään Pipan sairasloman takia. En meinannut muistaa rataa, annoin heti periks enkä ollut selkeä, hätäilin vaikka kuin. Marialta sai hyvää vinkkiä, tuli tehtyä sylikäännöstä, poispäinkäännöstä ja jopa jaakotus onnistui jotenkuten.  Kepit ei ollut tänään meen juttu, Pip tuli sieltä pois liian monta kertaa. A:n otin varman päälle, nami alastulolle. Pippa oli nopea ja kiihkeä, mutta yvin kuulolla. Hermot sillä meinas välistä mennä mun söhräysten takia. Epäreilua, et aina vaan pupsin täytyy opettaa mua epätoivoista! Rokki oli matkassa mukana, nukuskeli autossa Pipan vanha loimi päällään. Pakkasta oli vain pari astetta, mut koska Rokin turkki on tällä hetkellä irtoturkis, ni siks palttoo päälle.

Mouhijärveltä mentiin Poriin kummipojan 5-vuotissynttäreille. Koiruset sai olla alkuun kodinhoitohuoneessa rauhoittumassa, mistä hetken päästä ihmisten pariin. Pojat vähän pelkäsivät shuukottelevia koirusia. Kumpikin käyttäytyi nätisti. Aikas väsyneet koirustimet nyt nukuskelevat.

Huomenna alkaa Rokin koulunkäynti. Pipalle sain puolivarman hieronnan perjantaiksi, kunpa ei peruuntuisi. Pupusessa ei ole vikaa, mutta kun oli tänään reeni ja seuraava keskiviikkona, niin varmuuden vuoksi.