Pippa oli tiistaina uimassa. Ensin yriteltiin Rokkia jokeen, minkä ajan nouti Pippa water wubbaa pitkiäkin uintimatkoja. Pantiin kovaääninen koiranpoika autoon ja lähdettiin uippaamaan naisvoimin. Tuuli oli kova, vastatuuleen uinti ei ollut nautinnollista, ja uitiinkin vain päälle 30 minuuttia. Eilen oli kova tuuli, joten ei menty ensinkään rantaan eikä tänäänkään lupaavalta näytä.

Eilen oli täti ja serkku kylässä, ja koiruset käyttäytyivät suht ok. :o) Saivat olla aluksi makkarissa ja rauhoituttuaan vasta pääsivät morjestamaan.

Rokki ei oo nyt häippässyt kertaakaan, mutta se onkin pal hihnassa. Viitisen minuutin vapauksia joskus aina. Muutamaan otteeseen se on ollut hihnassa täysin kahjo, en uskalla miettiä, mitä haistanut.

Jokin aika sitten ostin koiskuille namiksi monien kehumaa Natural Menua.   Pippa tykkää tästä puolikosteasta valmisknapulasta, mutta Rokkipokkia nirsottaa. Jos vuorotellen teetän koirilla jotain, kilpaillaan kumman vuoro ja sitten suorituksesta palkka, ni sillon menee natural menukin alas, muttei nautinnolla. Muuten Rokin ruokahalu alkaa olla suht ok, ei hirmuhinku ruuan perään, mutta suo reippaasti. Mitä nyt aamuruuan valkosipulia on tarpeen yrmiä pienesti. :o) Ruuasta: meillä on nyt Eukanubaa jäjellä ehkä 15 kiloa ja kuun puolivälin kieppeillä pitäs saada Happy Dogit. Mitäköhän Rokulainen sanoo uuden ruuan sapuskan sisältämistä yrteistä. Vatta sekaisin ja sanoo akkojen hömpötyksiksi ;o) Ei kai, siinä on pal kaniinia ja lohta, nam!