Rokki pääsi tänään agikentälle, kun harkattiin Tuulan ja Suvin koirulaisten kanssa. Ohjelmassa ihan pientä hyppelyä ja ylösmenokontaktia kera naksun. Rokilla oli hyvä ilme koko aika. :oD Pippa ei ollut autossa tyytyväinen, koska se haluais olla enmpi ku radanrakennuskoira. Sille piilotin pikkutavaroita, joita se sai etsiä. Oltiin Tuulan sakin kanssa lenkillä tänään ja viikollakin. Rokki on ollut yllättävän mukavasti mukana. Se jopa leikkii Mallan kanssa, kuseminen kohtuullista eikä se yritä irtiottoja. Välistä se haistelee sellaisella nenällä, että en edes harkitse vapaana pitämistä. Vapaana se saa olla silloin tällöin hetken ja ihan just ei takaiskuja. Tää viikkohan suurimmaksi osaksi on ollut pakkasen puolella eikä tänään agikentälläkään hiki ollut, vaikka lie plusasteita. Kylmä ja pian neljän jälkeen tuleva pimeys vähentää Rokin vapautta, kun en halua pahimmassa tapauksessa koko yötä olla odottelemassa. Meen lenkkitiellä olevat hevonkakkarat on nyt siis jo koirusten mielestä ihania mehujäätyyppisiä suussa raksuvia herkkuja.

Harkkailut niukkoja, silloin tällöin esim lenkillä yhteisluoksetulo tai sisällä kapulan nostamista. Tänään join kaks kuppia aamukahvia, niin sinä aikana tekemisen puutteessa olevat Wisp ja Vonsp kantoivat mulle kilpaa tavaraa, joilla sai lunastettua nappuloita. Rokkikin alkaa olla aika hyvä. Ja voih, Pipsu toi taas monta suullista villakoiria, tars varmaan siivota.

Kivikylän pienenkokoiset luut on tosi näppäriä. Tänään rouskuttelivat niitä parisen tuntia, vaikka pienikokoisia. Ei tarvi heittää roskiin kuin ihan pieni kovinta luuta oleva osa. Vaikka pienempien kilohonta oli pal kovempi kuin muissa luissa, tulee nää silti edullisemmiksi.

Koirat ovat alistuneet käyttämään heijastinliivejä. Rokin mielestä ihan kiva panna se päälle, että pääsee ulkoilemaan. Pippa kysyy edelleen, että onko ihan pakko, mut tavallisesti se lenkeillä kulkee ja käyttäytyy.

Varasin kuononaamoille ajat  Minnalle. Torstaina 17.12. menee kumpikin hierontaan. Otan kevythäkin mukaan ja katsotaan, kuin käy, laulavatko kilpaa vai mitä. ;o) Pip saa olla ekana käsittelyssä, muuten sitä ei kuuntele sikakaan. Mielenkiintoista, milleen menee.