Viikon loma kului ihan yhtäkkiä. Paljon piti saada aikaan, mutta ihan ei onnannut.

Agia reenattiin keskiviikkona AgilitynLumossa. Rokki oli ok, mut mää unohdin radan ihan jatkuvasti. Lisäks lauantaina Hossussa Roks teki keppejä ja kontakteja. Pippa ei oo saanut ku olla mukana laittamassa rataa kuntoon.

Tottelevaisuutta on tehty laiskasti. Rokilla on kyl niin ihana ilme, ku se toivoo saavas luvan tehdä juttuja. :oD Pihtaus on tehokasta koulutusta. ;o)

Perjantaina tein tosi pitkästä aikaa nasseille jäljet. Ne ehti vanhentua päälle kaks tuntia. Talloin ne Euran tien varteen eli aikas tuoreeseen metsään. Kummallakin kahdeksan keppiä (tai Pipan viimeinen oli nahanpala). Roksulla oli kulmaton kun taas Pippiksellä jokunen suora kulma ja tais yks olla melkein terävä. Pippa aloitti ja oli niin onnesta sekaisin, että alussa vaikea keskittyä. Hyvin se silti seuras jälkeä ja nosti kepit varmasti. Pituutta jälellä oli ehkä 500 tai 600 metriä. Mahtoiko olla metsän kosteus vai mikä syynä, että loppumatkasta se ei tehnyt ihan yhtä tarkkaa nenätyötä ja tokavika keppi jäi. Muuten kyl reenin määrään nähden hienoa haistoa Pippurilta! Rokin jälki lie ollut päälle 200 metriä. Porostin ei ees välittänyt likellä olevasta autotiestä, kun sillä oli kerran tärkeä tehtä'vä. Varsin hienosti se meni kuonostin maassa ja nosti kaikki kepit vakuuttavasti. :oD Milleen saisin aikaiseks tehdä näitä lisää!!

Mitäköhän muuta syyslomalla on puuhastettu. Porissa oltu jokunen kerta. Mää käväisin katsomassa Ässät-SaiPa -ottelun veljen ja poikansa kanssa. Veljen takana istui Olli Lindholm, huoh! Tänään oltiin agiporukalla lenkillä ja makkaranpaistossa. Ja siivoiltu on hiukkasen vertta. Ihan alkulomasta käväistiin Espoossa Ikeassa hankkimassa pehmoleluja joululahjaks ja treffasin kaverit. Hienosti rekkuset jaksoivat pitkän päivän autokoirina.

Ja tärkein meinas unohtua: julistin sodan! Meen vihollinen on naapuruston kissa(t) ja kissanpaskat kukkapenkissä. Wisp ja Vonsp tykkäävät kissasodasta, ajavat kiihkeästi naukuvaiset pois meen pihasta. Mää levitin kukkapenkkiin aika määrän appelsiininkuorta, mut silti joku piru oli paskonut sinne viime yönä. :o( Taistelu siis jatkuu, tars löytää havuja kukkapenkkiin, jos ei sit niin vaikuttas kissavessalta.