Pippa oli keskiviikkona toistaiseksi viimeisen kerran Tamperella akupunktiossa. Plikan lihakset olivat hyvässä kunnossa ja neulat kohdistettiin niin, että tehostettiin nivel-luu-lihasvaikutusta. Pip on aivan hulluna tuohon ell Jaana Kekkiin. Se suorastaan sikailee innoissaan kerjätessään namia. Nyt se rauhoittui jo, kun ajatteli neuloittelun alkavan. Kun neulat panitiin, taisi se seistä 20 minuttia läähättäen ja vasta sen jälkeen alkoi makoilla. Taasen aussielainen oli loppupäivän kovin väsynyt, mutta tänään ihan normi ja hirmu hyväntuulinen. :o) Mahdollisestio mennään uusiin hoitoihin syksyllä tai talvella, jos siltä näyttää. Etsin Pipalle silloin alunperin osteopaattia ja päädyttiin tuonne ja olen kyllä ollut niin tyytyväinen Pipan varsin kivasti nivelvaivojen  puolesta menneeseen talveen. En jaksanut lähteä Rokin kanssa agireeniin Tampereen reisun jälkeen, kun vielä olin kärsinyt koko päivän särkevästä päästä.

Harkkailua oikeastaan vain tarkkuusruutu, jossa kumpikin on ihan liian hyvä, löytyy esine heti. Täytyy isontaa aluen reuna 1,5 metristä pariin metriin. Lenkkeilty on nautinnolla metsässä lagottokamujen kanssa.

Pippa ei taida enää olla tyytyväinen Biofarmin vitskuihin, hiveniin ja kivennäisiin. Nassin mielestä pitäisi ehdottomasti ruokaa Kekkilän luonnonmukaisella puutarhalannoitteella. ;oP Hömppänen haluaisi vain takapihalle sitä nautiskelemaan. Huomenna Pip viettää synttäriään ja saapi kyllä niin paljon herkkuruokaa, että lannoitteet unhoittuvat. :oD