Rokki edelleen ihan kunnossa, mutta kuuri jatkuu vielä monta päivää. Outoa, että sen mielestä lääkkeen nieleminen ok. Mun on kokonaan unohtunut mainita eläinläääkärikeikan jälkiseuraamuksista. Menin suihkuun ekan kerran Rokin ell-käynnin jälkeen ja kauhistuin vilkaistessa peiliin. Mun rinnassa oli komea voimakkaalla tassulla tehty raapaisu ja oikea olkapää näytti todella kärsineeltä. En edes tajunnut porostinta pidellessä tutkimuspöydällä, että se noin voimakkaaasti koitti ponnistaa karkuun. :o)

Satuin huomaamaan, että Rokin MH-luonnekuvaus löytyy koiranetistä, tuosta ja numeroitten ymmärtämistä avittava kaavake vaikkapa tuolla.

Nyt on tullut hyiset pakkassäät. Aamulla mun jalat melkein jäätyivät, kun jalkineita saappaat, hölmöminä. Päivälenkki oli ihanan aurinkoisessa kirpeässä säässä. Hevosia ei tiellä ollut nyt ajettu, mutta vanhaa kakkaramatskua löytyi pienellä raapimisella. Roks taas yli 20 minuuttia vapaana, ei mitään huiteluntapaistakaan. :o) Mitä ne nyt Pipan kanssa vetivät hännät suorina lumisessa metsässä. :oD