Meillä on uusia perheenjäseniä. Suosikki niistä kummankin koiran mielestä on pieni ruskea hiiri nimeltään Hiiru Schmiiru. :oD Hiiru Schmiiru on kotoisin isosta melkein tehdasmaisesta laitoksesta nimeltään Ikea. Tuossa sivu, jossa on meidän pikkujyrsijä. Itse en suloista lemmikkiä keksinyt, vaan varastettiin idea Rokin sukulaisporon Viiman blogista. Hiirien lisäksi meille tuli rottia, kissoja, marsuja ja jänes. Yksin en onneksi joutunut lähtemään Raisioon, vaan Tuula tuli kaveriksi. Yllättäin siis myös lagottokamuillamme on uusia jyrsijöitä. ;o)

Eilen oli kamalan kova pakkanen, tehtiin useampi lyhyt kävely. Pippa vähän koeajoi uutta palttootaan. :o) Koirien tassut (tai siis Pispun) eivät palelleet, mutta ei siellä hikikään kyllä tullut. Tänään aamulla ennen Ikeaan lähtöä ulkoiltiin. Ja nyt pian mennään uusiksi, kun olen toipunut reisusta. Oli tosi rankkaa ajaa, kun ei hiukan hämärässä säässä selvästi näe kunnolla tien reunoja. Tuuli on heittänyt lunta tien reunaan ja ihan siinä ei uskalla ajaa. Lisäksi teissä olevat varhot ovat kamalat tällä hetkellä.

Harkkaaminen lähes nolla. Hiukan koirustajat ovat saaneet tehdä yksittäisiä tokostusliikkeitä. Eilinen iltaruoka tuli pääosin kongista juuston kera.