Mun vatsa oli eilisaamuna sen verran outo, että uinti sai jäädä. Hengailtiin päivä kotona, kolmesti noin vartin kävely lähistöllä. Ekalla kerralla huippas niin, että meinasin antaa periksi, mut selvittiinpä. :O)

Ruuan jälkeen piti mun maha outoa ääntä, mut illalla niin normi olo, että Hossuun agiloimaan. :o) Hiukka huippas välistä, mutta kivaa oli eikä vatsa kiusannut yhtään. Aluks Roksula teki neljästä aidasta ja putkesta tehtyä radantapaista. Valssia ja hiukan muutakin ohjausta. Mää harjoittelin tarkasti esteelle viemistä, mut silti meni koiranpoika kerran siivekkeen yli. Samassa setissä hyppy ja viereisen putken toiseen päähän pimeään. Hiensoti etti. :o) Tokasetissä vinokepit, jotka nyt ekaa kertaa irti ja upeasti. :o) Tuula laitti namilautasen maahan just ku Rokula tuli vikasta keppivälistä ulos. Tässä setissä myös Putki + 180asteen käänös aidalle + rengas +pöytä. Taitava mies, hienosti alkanut etsiä esteitä. ;o) Viimeisessä kolmannessa osassa keinu ja puomi. Keinu laski yhdellä tyynyllä pehmustetulle minipöydälle, ei kevityksiä ja Tuula meni aavistuksen kauemmas ja nami ihan lopuks. Puomia ennen ja jälkeen oli aavistuksen vinot aidat. Roksu meni mallikkaasti. :o) Kävelyllä ku oltiin ennen ja jälkeen, ni Rokkia ei kiinnostanut yhtään hetki sitten kiimansa lopettanut Tara vaan suuri rakkautensa Malla. :o) Rokki agiloi kaikkinensa ihan reippaaasti vaikka lämpimän ilman takia pelkäsin toisin. Mun pitäs oppia palkkaamaan sitä niin, että se tuosta kiihkeytyisi. ;O)

Pippa oli omalla nopealla kävelyllä, kun tultiin kotiin, Pippaahan en pidä autossa huutamassa Rokin ollessa agikentällä, turhaa stressaamista, ku Pip ei kerran pääse. Typykkä oli tosi innokas ja tehtiin tokosteluita pikkasen. Erikoismaininnan ansaitsee kaukkarit. Etäisyys viis metriä, taakse panin Rokilta jääneitten agimnamien rasian ja tehtiin istu-seis-maahan-seis-istu-maahan. Pippa ei liikkunut yhtään!!! ;oD))) Uskomaton pikkunassi. ;o)

Elämä näytti jo hyvältä. Tänään aamulla sitten lähdettiinkin uimaan Palojärvelle. Oli tosi kivaa ja jopa Rokki ui pikkumajavatyylisesti! Vesi on tummahkoa, mutta Rokin tassuissa valkoista, niin näkyi takajalat. Se ui tosi hyvällä vahvajalkaisella tekniikalla, ei pelkkää etutassukauhomista. Oli ihan hoona, ku pariin otteeseen pyysin sitä luo veteen hakemaan lelua ja se tuli. Sen tyyli on uida melkein muhun kii, ehkä se saa siitä rohkeutta. :o) Pippa huiteli pitkiä matkoja mun kanssa ja lelujen perässä. Uippailtiin kolmisen varttia.  Mutta ihanuus ei jatkunut kauaa. :o( Pippa nousi vedestä ja sen häntä oli "kuollut". :o( Ei heilunut yhtään, ei, antoi nätisti kuivata eikä sanonut sattuvan. Kävin koko hännän läpi useaan kertaan, ei erityistä kipeää kohtaa. Kotona heti guugletin hoito-ohjeita vesihäntään. :o/ Pari päivää särkylääkkeellä, ja jos ei helppaa itekseen, lääkäriin. Onneks meillä on rimadyliä, annoin sitä. Sitten mua alkoi epäilyttää, että sillä on virtsatulehdus, ku pissii jatkuvasti. Tilanne rauhoittui, joten tais olla vaan juonut paljon järvestä. Seurailen tilannetta ja jatkan ainakin pari päivää tuota rimadyliä, puolikas aamuin illoin päätin antaa. Harmittaa tällaiset. :o/