Nyt tais mennä liki kaks viikkoa, mut koitan silti muistella menneitä ainakin vähän. Toissamaanantaina olin päänsärkyinen ärtyisä ja tva:lta tuli mailia, että jollain treenipaikassa käyneellä ollut täitä. Rokki ei siis päässyt tokoharkkaan.

Tän viikon maanantaina sentään oltiin. :o) Ohjaaja oli vartin myöhässä, mut ei haitannut meitä, sillä me pahat tehdään aina omiamme. ;oD Rokki oli superhyvä. Se keskittyi hienosti, ei välittänyt muista ja minimaalinen pienoiskitinä vain pari kertaa. Rentoutuminenkin otettiin siellä ja hyvin pikkujäpä makoili kylellään. Sain tilaamani TVA-fleecen, aikas hieno.

Kototottelevaisuutta tehdään aina silloin tällöin. Rokki on kahtena päivänä saanut lenkin yhteydessä mennä agilitypuomin. Eka kerta jänskätti, sillä edellinen puomikokemus huono, ku katolta tippuvien lumien aiheuttama jytinä WeCAn hallilla oli melkoisen paha. Sen jälkeen mennyt hienosti, ei jännitä justkaan, vain namin hamuaminen mielessä. Tänään ne meni Pipan kanssa yhdessä A-esteen. En ees tajunnut sanoa, ettei sinne päon mennä ja nyt koko ilta on mietityttänyt, ettei tassu vaan mennyt pahemmaksi. Ei onneks tuollaisesta kävelystä esteen yli.

Rokki on käyttäytynyt lenkeillä ok, se saattaa huitasta pienen matkaa, mutta on sillä silti korvat. ;o) Tänään haikaili puuhun oravan perään, samat harrastukset siis ku Pipalla. :o)

Lenkkeilty ollaan päivittäin metsässä, lagottosakin kanssa muutama kunnon pitkäkin.

Koitin ilmoittaa Pipan kesällä flyballkurssille, kunpa tassu kestäis. :o) Pipan aika Ventelälle on pääsiäisen jälkeinen torstai, pelottaa hiemaisen.

Viime viikolla olin Mia Skogsterin luennolla. Aihe oli viettien hyödyntäminen tottelevaisuuden palkkaamisessa tai jotain sen tapaista. ;o) Hirveän selkeästi asiat tuli esille, ei varsinaisesti juurikaan uutta, mutta loistavaa kertausta ja muistutusta.