Tuula ehdotti pieniä agiliitelyharjoituksia, ja eihän me Pipan kanssa pystytä sanomaan tommoiseen ei ;oD

Ensin kentällä otin Romppasen autosta, ja se pääsi metsälle. Juoksentelin piiloon ja koitin innostaa sitä, kivasti poikuli on hommassa mukana. Sitten saapui Tuula ja ohjelmassa agiliitokoirien lämppäyskävely. Koska mukana oli Tuulan tyttären lagotto, ei riskeerattu ja otettu Rokkia mukaan. Sehän oli niin ronsea jo kotona, että koitti kiivetä Pipan päälle, ja Pip joutui huomauttamaan. Ties vaikka kakru olisi ärsyttänyt lagottopoikaa, joten varmuuden vuoksi Roks autoon nukkumaan.

Pipalla ja lagotoilla sujui hyvin. Sää oli varsin läämmin ja koiruset läähättelivät kovasti eivätkä olleet innoikkaimmillaan. Autossa odottaessa Pippa tosin huusi niin kovaa, että Rokkikin alkoi räkyttää :o/ Ja määhän peitän auton niin, että ei näy agikentälle. Pips siis puuhun kii, ja Roks alkoi tirsata.

Tehtiin Salmen viime viikonloppusta harkkaa, jossa oli irtaantumista ja haltuunottoa. Pippa oli niin kuumana, että hiukan meillä tökki, mutta alkoihan se sitten sujua :o) Lisäksi harkattiin aidan kiertämistä ja sen takaa mua kohti hyppäämistä. Pippa on niin älyttömän taloudellinen noissa, että taas tippui rima pari kertaa. Enimmäkseen meni upeasti. Mitäköhän kannattaa tehdä, opettaa menemään kauempaa uudella käskyllä vai vaan toivoa sen hyppäävän tarpeeks korkealta. Vanhajen aitojen rimat saa yli 65 senttiin, taidetaan koittaa ihan tappokorkeilla saada Pip hyppäämään kierrä-kehotuksen jälkeen uudella tyylillä.

Eilen tuli kisakutsu ens sunnuntain agikisoihin ATT:lle, apua.