Kaikki menee edelleen potilalla ok, vaikka helle jatkuu. Eilen haettiin Tenhon tilalta lihaa ja saatiin pari komeaa ydinluun päätyniveltä. Pip ja Rok järsiskelivät niitä, mitä läähättämiseltä pystyivät. Roks ei kauhean kauaa, mutta Pipsi jatkoi ja lopuksi piilotti luut pihan nurkkiin. Repukka alkoi köhiä, kun kirsuun meni kuivaa multaa ja näyttipä vesikippakin mukavalta luunpiilottajakoiran jäljiltä. ;o)

Ollaan oleskeltu paljon pienellä takapihalla ja sain jopa istutettua yrttilaatikon täyteen. :o) Lisää pitäs puuhastaa pihalla, sillä kaikki aitamatskut on nyt hankittuna. Tänhetkinen metrinen aita on siperhutera ja portiton. Tilalle portillinen tukevampi ja 120-senttinen. Parin asunnon päässä on niin härski kissa, että se tulee jatkuvasti härnäämään kuonostajia, joten uus aita rauhoittas kivasti mieltä. Eilen tais Pipsunteri tuijottaa kissaa likemmäs tunnin ajan.

Koirain vatsat on vähän sekaisin, kai kuumuus lie syyllinen tähän. Roks saanut jo kolmasti canicuria ja Pips vasta yhden annoksen. Onneks ennusteet lupaa viilenevää, ni jos sais vaikka jotain jopa tehtyä. :)