Kesä alkaa selvästi olla ohi, haisee jo ihan syksyltä. Tykkään kovin. :o) Lämpötilakin alkaa olla mulle aika sopiva. :oD Suuria ei olla koiskusten kanssa silti tehty. Mun loma alkaa olla pian ohi ja tuhlaan viime päiviä mm. siivoamiseen. ;O) Aamusti käväistiin Tuulan kikkarakoirien kanssa Porissa koirain Yyterissä. :o) Ihanaaaa jälleen kerran. Rokin päästin vapaaksi, kun päästiin rannalle ja suht samassa kohtaa kytkin sen tuntia myöhemmin, ku lähdettiin autolle. Lokin vaanimisia se harrasti, mutta tosi kivasti pysyi likellä ja kuunteli hyvin. :oD Sekä Pippa että Rokki kahlasivat ison osan ajasta mun kanssa sen vertta syvällä, että kyljet kastuivat. Vesilelut oli taas kiihkeässä käytössä. Ens kesänä sitten taas päästään tyuonne nauttimaan merielämästä. :)

Rokki oli eilen AgilitynLumon harkoissa. Se oli aika väsähtänyt ja makoili väliajat, mutta tosi kivasti syttyi radanpätkien ajaksi. :oD Se taisi tehdä yhtees viitisentoista harkanpätkää, joista muutama aavistuksen rauhallisempi ja osan se oli ihan liekeissä. Kepeillä ite edistin ja Pops hienosti suoritti silti loppuun. Keinu ok, mutta joteskin se eka toisto on aina varovainen. Pallopalkka oli taas ja nyt pyrin heittämään sen vaan kerran suht suorituksen suuntaisesti ja sitten "vedettiin" sitä tai Roksu steppasi pallo suussa ja hieroskelin sen turkkia. :o) Taas tosiaan lyhyitä pätkiä max kuus estettä. Ens kerralla otetaan ainakin jokin pikkasen pitempikin suoritus mukaan.

Varsinaisia harkkoja ei oo muuten ollut. Tokostusta itekseen ja jopa Ronspu on ollut kiihko nyt ilmain viilettyä. :) Laatikkoharkkaa silloin tällöin. Pippa on kyl niin hodari siinä. :o) Olin Ikeassa käymässä ja mitäköhän toin tuliaisiksi. ;o) Tietty pari ruskeaa pehmohiirtä, oranssin hirven ja jääkarhun(?). ;o)