Eteenmenossa aloin jälleen kerran olettaa liikaa :o( Onneksi eilen ja tänään saatiin hyvät, innokkaat, onnistuneet eteenmenot ;o)

Agikenttä (tai sen takaosa, jossa vanhat esteet) oli yllättävän kuiva. Siispä kontaktiesteitä, hyppelyitä ja keppejä ;o) Pip-ryökäle varasti ylösmenokontaktin namin, rähähdin rumasti ja karkotin häpeämään. Aivan onneton pieni koikku, mut kun sallin tulla jatkamaan, unohtui heti ja intoa täynnä.

Pariin kertaan on treenailtu pk-A-estettä tai lähinnä lelun palautusta esteen takaa. Este ei ole kilpakorkeudessa vaan "vanhassa alokaskorkeudessa". Pippa tykkää esteestä, mutta ei tajua, miks kiivetä, ku kiertäen nopeampi, fiksu tyttö :o) Kiipeilypalautuksen jälkeen pidetään bileet ja kiertopalautukseen en sano mitään, ni eiköhän ala pian onnistua, ku Pippuri on näet melkoisen perso leikille, namille ja kehuille ;oD Pk-tikapuut menee ku vanhalta tekijältä, tosin alastulossa pakkaa hyppäämään riskaapelin korkealta. Hyppy oli niin jäisessä kohdassa, että ei uskaltanut koklata.

Ruutu tehtiin kerran, matto keskellä ruutua ja loistava suoritus, joten kunnon leikki nännikumilla karvanassin palkaks ;o) Nouto ei mennyt ihan putkeen. Oltiin eka oltu agikentän puolla, eikä Pippendal enää reippaimmillaan. Nouti ekaks nätisti, enkä tajua, miksen jättäny siihen.  Toisen kerran heitin vaihteen vuoks kapulan vesiojan toiselle puolelle, ja yllättäin kapula plumpsahti veteen :o( Pip onneks pelasti se sieltä :o) Kolmas kerta ihan ok, nopeus ei ihan Pipan oma kait väsymyksen takia.

Luoksetulon eteenliimautuminen meni hyvin, otettiin pitkältä matkalta. Jarrutti hienosti ja liki istui :o)

Loppuun myönnän mokanneeni tänään harmittavasti. Piti töistä paltessa ajaa mettään tekemään jälki, antaa vanhentua noin tunti ja sitte ajaa se. Mää törppö unohdin !!! :o( Tääl on useassa paikassa ihan lumetonta ja ihanat kevätsäät ;oD Voisin kyl melkein lyödä vetoa, et tulee takatalvi(a).