tuo koikkusten pikkuflunssa. :o( Nassikat on olleet ulkona käydessä vähintään toinen hihnassa paitsi tänään hölmö-minä päästin ne hetkeks keskenään juoksemaan. Ne nautti ihan hulluina eivätkä alkaneet onneks yskiä. Silloin tällöin harvoin tulee yksittäinen köhäisy tai pärskäys. Ihan samalai ku itellä yleensä, et sellainen puolittainen kipeä mikä vaan jatkuu ja jatkuu. Oma flunssa tosin nyt vihdoin alkaa olla voiton puolella :o)

ATT:n agikissoihin ei tietenkään voida mennä, uskomatonta, että maksavat ilmomaksut takaisin ilman lääkärintodistusta :o) En olis vienyt Pippaa lääkärille, ei ois hyötyä ja tartuttas vaan muut. Oltais päästy yhden päivän tosi hyvään agikoulukseen 23. päivä, mut eipä voi. Mahdetaanko päästä kylään koiraperheeseen kuun vikana viikonloppuna!? :o/ WeCAlla ois ev-agit 4.12., kunpa pääsis sinne.

Koirustimet ovat harrastaneet sisätottelevaisuutta. Pippa ihanan kiihkeä ja taitava, ja osaa toi Rokkikin olla niin kivan innokas jo ;oD Roks ei oo kitinöinyt. Se on tosi kekseliäs poika, ei oo näet saanu mitään kitinöidessään, ni ei kannata. Jopa kosketusalusta on sujunut ääneti. ;oD Alettiin harjoitella sivulle menemistä. Houkutan jäpikän namilla ja ollaan seinän vieressä, et tulee kunnolla likelle. Alkuvaihe vasta, mutta ihan ku se hiukan jo osais ettiä paikkaa ja nopeasti istuutuu siinä sivulla.

Kongit oot täyttänyt suht joka päivä, Nina Ottossoneja pelattu ja nyt koitetaan paranisko koiskut siankorvia syömällä. Sain ne suostumaan koe-eläimiks ;o)

Pipasta tulee täti!! ;oD Tuolla tietoa tästä pentueesta.

Ja tosi kivaa, että wappu Seinäjoella agiliidon merkeissä taitaa toteutua. Tuula oli saanut vahvistuksen, että saadaan asustella mökissä koirusten kanssa. Lagu järkkää 1., 2. ja 3.5. joka päivä kaks agistarttia. Ainakin viimeinen saa meiltä jäädä väliin. Tosin pieni jännityksen paikka vielä on, sillä SAGIn kisakalenterissa wappukisat on vasta koevarauksena eikä vielä anottu, hui, kunpa nyt toteutuisi nuo kissat. Ja kyl ens kesänä tarvii taas päästä Klagiin!