Vuodatus-tyhmä ei ollut tallentanut tähän eiliseen mitään, siis uusi yritys. :o/

Rokki on ollut agikentällä pariin otteeseen. Putkea, hyppytekniikkaa, hyppyjä, kontakteja ja keppejä. Poju on tiukasti kädessä, siis lelupalkka on irrottanut sitä eteen. :o) Kontakteilla ja kepeillä huomaa, että mun tosiaan on pakko olla rauhallinen, muuten mahdotonta.

Tottelevaisuutta Rok on tehnyt hiukkasen, Tuula on avustanut luoksepäästävyydessä, poikanen alkaa varsin hienosti keskittyä, ei haittaa ohitukset likeltä. Pian saa avustaja alkaa pysätä vähän matkan päähän eteen.

Pippa harrastaa villasukkatokoa. Plikka on superjiihkeä ja sukka tapetaan lyhkäsen harkan aikana monta kertaa. Kaukkareita oon tehnyt takasukkapalkalla kaukaa yhden vaihdon, hienosti ekasta kehotuksesta ottaa asennon. Luoksetulon pysäysharkkaa kiertämisen yhteydessä, jossa nyt seisomisessa tuplakäsky: käsi ja sana, mutta pysäyskin kaksin verroin upeampi, vähitellen jompikumpi pois.

Jälkeä saivat kumpikin tehdä keskiviikkona jokirannan lähellä nurmella myötätuuleen. Ensin Pip 60 askelta, jokaisella nami. Hieno voimakas jäljestys, kolme namia jäi. Rok 55 askelta, joista kymmenellä ekalla tuplanamit ja lopuilla varvasnami. Upeaa tarkkaa keskittynyttä työtä, yks tais jäädä nurmelle. Nami oli Pipan synttärin kunniaksi kalkkunafilettä. ;oD