Ollaan oltu laiskoja harkkaajia. Meille ei sovi helteet ensinkään. Pienet aikaansaannokset tässä.

Tiistaina oli Hossussa ohitusharkat, joista Tuula oli vetovastuussa. Tuulan ja Leksun sekä meen lisäks paikalla olin koiria vain kolme. Rokilla oli ensin kontakti totaalisen hukassa. Se vaan kulki mun vieressä, mut ei vilkaissutkaan. Sit alkoi hiukan hajut kiinnostaa, ni julma-matte tsuikautti paineilmapullosta. Jäpä luuli, et nyt meni vähinhtäs henki ja pelotti jonkin aikaa. Väärä käytös katkes siis saman tien ja Rokki alkoi sitten pitää muhun tosi hienosti kontaktia. :O) Kuljettiin vastakkain, välistä mentiin metri kerrallaan likemmäs seisomaan. Tästä niukasta koitramäärästä tehtiin kuja, jossa kuljettiin. Lopuksi istuskeltiin nurtsilla ja annettiin koirain rauhoittua. Oikein hyvä harkkaa Rokille, kiitos Tuula.

Keskiviikkona oli vaikat mun vetämät agiharkat. Nyt on siis mjuitten koirien koulutuksen puolesta loma. :o) Omien kanssa pitäs aktivoitua kunnolla.

Roks on agiloinut muutaman kerran. Torstaina oli kuuma, mutta silti tehtiin pikaisesti hyppytekniikkaa. Okseri ja kuuden jalan etäisyydellä olevat hypyt. Jälkimmäistä hyppyä nostin viimeisellä 50 sentiin. Roks hyppi hienosti. ;o) Perjantaina oli oman ryhmän harkka Tuulan ja Suvin  kanssa. Rokki teki kolme reeniosiota. Ekassa vinokeppejä ja irtoamista "kaksi hyppyä ja putkeen". Upeat kepit, aika vauhti ja alkoi tekniikkaa löytyä hiukan verran. :o) Irtoaminen reipasta ja hyvää. Toka sessio ei ollut yhtä reipas. Keinu meni kivasti, mutta puomi oli aika verkkainen, liekö alla oleva putki syyllinen. Kontaktit kauniit. Roks teki puolisen tusinaa toistoa, muutama vika vapaana. Viimeisessä osassa oli muuri ja pituus. Roks on vähän mun kädessä kiinni, joten Suvi oli esteen takana palkkaamassa, jotta Ronspu alkaisi etsiä esteitä itsenäisemmin. Kumpikin este sekä niiden yhdistelmä loistavat. Ihan vika oli kaks hyppyä. Nostettiin rimoja joka kerta, ylin 50 cm. Toistot mun poikealla ja vasemmalla ja lähetyksenä, joista palkka esteen takaa. Viimeisenä kaks aitaa kutsuna ja leikittiin jalkapallolla. Tosi kiva harjoituskerta! ;oD Tänään satoi, kun mentiin Tuulan kanssa Hossuun. Rokkiliinia se pikkusen häiritsi. Ekassa sessiossa vinokeppejä ja hyppytekniikkaa. Kepit meni pikkuset poukkimiseksi, vaikka oikeasta välistä se kyllä meni. Tokaosiossa iso annos kontakteja: keinu vähän hidas ja Rokkia epäilytti, puomikin puoliverkkainen. A:lla oli hiukan enemmän sentään vauhtia. :o) Sellainen fiilinki meillä kummallakin, että sai jäädä kahteen osioon. Jähdyttelylenkillä Rokki sai olla likiemmäs kymmenen minuuttia vapaana eikä huidellut minnekään. ;o) Syynä ehkä tunatuubi. ;oP Tuna muuten ei ollut parasta palkkaa kontakteilla: turautin lautaselle, joka liikkui Rokin nuollessa ja pakkasi ohjaamaan Rompuntilan pois kontaktilta.

Tottelevaisuutta jälleen vain niukasti. Pipalla hyvät jätöt. Kaukkareitten eka nouseminen todella kaukaa sujuu upean varmasti. ;oD Pysäykset kiertämisestä hyvät. Seuraaminen on alkanut edistää vissiin hiukan enemmän. Meen olis tarkoitus pitää reenit Sarin ja Taavin  kanssa tässä joskus. pitänee hyväksikäyttää Sarin silmää. :o) Sivulle menemistä ja eteenliimausta paljon, kiihkeä nassikka. Rokki pitää kivasti kontaktia pienissä harkkasessioissa, vaikka ulkoiltaessa hajut vie nuorta miestä. Se taisi melkein tehdä sivulle menoa ja eteenliimaantumista ilman käsiapua, toistoja, toistoja, että alan ite luottaa siihen. Istumista paikalla tehty ja on ollut rauhallista mutta valpasta. :o) Luoksetulossa kiva vauhti.

Loppukaneetiksi ei-treenijuttu. Kävin Porin Pick&Pay'ssä täydentämässä puruluuvarastoja. Koska koirulaiset niin himoiten katsoivat Tuulan pikku-Mallan saamaa lelua, päätin hankkia niille jotain kivaa. Ostin Mallan hiirulaisen kanssa samaa sarjaa olevan tipusen sekä patukanmallisen kovahkon naruhäntäisen oravan. Koirat tykkäsivät. Tosin Rokin sisäinen artisti heräsi saman tien. Oravaa se stailasi aika rajusti, kumpikin korva pois. :o/ Tipulta se haukkasi otsatupsun pois ja vielä siitä reiästä osan "sisäelimiä". Kumpikin pehmolelu silti toistaiseksi hengissä. ;oP