Tein Rokille maanantai-iltana jäljen Hiirijärvellä kesäntopellolle. Piti tehdä oikein pitkä, mutta sitten tajusin siellä olevan nokkosta ja taisi tulla vain noin 50-askelinen. Joka askeleella oli tuplanamitus ja ruoho oli aikas pitkää, ehkä 60-70-senttistä. Ei mikään ideaalipaikka, mutta tulipa jäpikän koklattua semmoistakin. Ihan ok Rokki lähti matkaan, raaski haistaa hyvin. Hiukan nousi nokka lakoon menneitten askelien välillä, kun oli niin korkeaa heinää. Se poimi suht kaikki nappulat ja haistoi ihan aktiivisesti. Kerran taisi meinata poiketa pois mutta jatkoi heti. Eteneminen oli sopivaa, hyvä veto.

Tänään keskiviikkona tein joen rannan likelle vesihiihtäjäin läheisille nurmikolle 70 askeleen jäljen, taas namit kannassa ja varpaissa joka askeleessa. Tuuli oli varsin kova, en saanut suuntaa kunnolla niin, että olis tuullut takaa, jonkin verran sivusta tuuli jäljelle, mutta ei se haitannut. Rokilla oli tosi tosi kova veto tänään, liian kova, kertaakaan ei silti meninannut tukehtua. Sen koko selkä oli köyryssä vetämisen takia suurimman osan ajasta. Siitä huolimatta se teki aktiivista, hyvää haistotyötä, luulen siltä jääneen viis namia syömättä. Kun sain hiukan höllättyä hihnaa, koitin saada siihen oikeanmoista tuntumaa, mutta tänään oli vetopäivä.

Kummankin jäljen jälkeen Rokki oli tosi rauhallinen ja tuijotteli mua tyytyväisesti :o) Ja se on kivasti oppinut juomaan kunnolla jälestämisen tehtyään.

Saalisleikkiä on tehty, mutta edelleen se irrotus, se irrotus. Koitan saada palkattua irrotustilanteen tosi nopeasti uudella patukalla ja kehulla, mutta ei oikein tunnu edistyvän. Rokki tykkäisi enemmän taisteluleikistä. Meinaan tehdä niin, että kahdella patukalla taisteluleikkiä jos niin alkaisi irrotus onnata. En osaa tehdä piuhojen päässä olevistakaan patuista niin saaliita, että alkaisi sujua ni pakko koklata muuta. Kerran Hossun kentällä leikittäessä karkasi agikentältä terrieri ja tuli kohti. Rok ei ollut menossa sinne ja mää ajoin koiran tiehensä. Kivasti penikka odotti eikä pyrkinyt tunkeilija luo, kiva että se kiinnostuu musta :o)  Rokki on harjoitellut metallilusikan nostamista, hiukan vaikeaa. Tennispallon nouto on kivaa ja onnistunut hyvin :o) Kontakti liikkuessa sujuu aika mukavasti.