Taasen mentin Hossun vanhoille ulkona oleville agiesteille kontakteja tahkoamaan. Jemmasin kaiken taskuun, että päästään heti lämppärikävelyn perään puomille. Unohtu lelut, joten naksu ja nakki palkkana ja otettiin pääasiassa pelkkää ylösmenokontaktia. Ensin Pip vaan tarjosi 2 on 2off, mistä naksauttelin ja heitin nakinpalaset taakse niin, että tuli pois puomilta ja saatiin heti pian uusi naksaus. Tosi hienosti ja määrätietoisesti meni, joten kehotussana mukaan. Pikkusen Pippa ekoista kehotuksista hidastui, mutta pyrin olemaan hiljaa kehotusta lukuunottamatta, ja saatiin homma toimimaan upeasti :o) Pakko oli testata viitisen kertaa, milleen nassi menee alasmenon ilman houkutinlelua odottamassa. Miksköhän en pannut nakkia sinne, flunssa kenties lopettanut niukankin aivotoiminnan!!?? Pippa meni tosi hienosti, ei täyttä vauhtia alasmenolle, mutta kunnon vauhtia kuitenkin, jiihaa ;oD Kisatilanteessahan nassi on niin kiihkeä, että hyvä tällaiset pikkusen rauhallisemmat ja hyvin hallitut harkkakontaktit. Mun tarvii raaskia tälleen kannustavasti reenailla Pippaliinin kanssa, siis naksutellaan ja leikitään, koska väärän kontaktisuorituksen räyhähdystäni saan paikata pitkän pitkän aikaa.

Kotona tehtiin sisällä kaukkareita, mitkä meni kivasti. Mun oma rauhallisuus ja Salmelta kesällä saatu ohje (mun pitää mahdollisimman paljon välittää hyväksyntääni Pipalle) on toimineet, eli kaukkarit on nykyään jo ihan kiva liike :o) Liikeradat on hyvät ja vaihdot paljon reippaammat kuin aikana, jolloin koitin vauhtia rajulla palkkaleikillä. Seuraamista otetaan niukasti päivittäin, en huomaa sitä tänne useinkaan mainita. Paikka on Pipalla nyt oikea, edistäminen siis jolleenkin korjattu. Mun kädet ei enää kauhean korkeella, on laskenut niitä, mutta kätten liike on hallitun niukka ei heiluvainen. Oon alkanut palkata perusasennoissa, että saataisiin niihin rivakkuutta.

Annoin Pippurille komian naudan potkaluun palan, jota se on järsinyt reilut kaks tuntia. Tarkoitus oli naksutella vielä jotain, mutta taitaa olla niin nautinnollinen olo nassikalla, että nauttikoot ja naksutellaan toiste.