Ihanaa tämä loma-aika, kun voi tehdä mitä vaan koiksusen kanssa eikä tarvi miettiä kelloa. Eilinen iltalenkki valaistulla reitillä meni aikas myöhäiseksi ja tänään amupäivällä oltiin taas Tuulan ja lagottojen kanssa agikentällä. Aikas samoja juttuja tehtiin kuin edellisilläkin kerroilla. Sisällä treenataan ryömimistä, liika ibnnokkuus rokottaa vähän tyyliä ;o)

Pipsula on venytellyt takakoipiaan vähän kehnonpuoleisesti viime viikot, ja tein diagnoosin pientä juminpoikaista selässä. Tilattiin aika Minnalle keskiviikoksi. Heti kun se oli tilattu, venytteli nassi takajalkoja taakse, huijari taitaa haluta nautiskella hieronnasta ;o) Ei tavalliseen tapaan tuo venyttely, mutta kuiteskin. Ihan hyvä katsoa paikat asiantuntijan silmin, jos vaikka saatas sen jälkeen aloitettua vetoharrastus. Pientä koiran krääsää on ollut haistettavissa ja tuo hierontakin edessä, joten päätin tänään pestä Pipas. Se sujui tavalliseen tapaan, Pip ei tykkää hommasta, mutta seisoo kiltisti kärsivän näköisenä. Ilmettä tosin ilostutti pari kinkun siivua, jotka otin näytille ja annettavaksi pesun ja kuivauksen aikana ;o)

Pauketta kuuluu jo melkein koko aika. Pip ei välitä onnelsi lainkaan, ei silti paukkuaikaan lähdetä ulkoilemaan. Raukkaparat ne koirat, joita äänet stressaa. Eilen illallakin paukkui, kun Pippa oli takapihalla. Vilkaisin ikkunasta tajutessani paukkeen ja se kulki siellä sen näköisenä häntyä korkealla, että mun pihallani ei muuten kukaan leiki tommosilla paukuilla. Joskus mietin, olisiko Pip pikkusen paukkuärtyisä, kun palohälytintä laittaessa laite huusi ja alta aikayksikön pupsi tuli paikalle sen eleisenä, että tuota ääntä ei muuten kuunnella, ei kyllä sanonut mitään. Nytkin se makoilee niin rentona sängyllä ja pauke kuuluu, että ei se onneksi reagoi mitenkään.

Pennun odotus on vaikeaa, ku pitäs nimi keksiä. Sisu oli yks ajatus, Salmella jo kaks sen nimistä' kasvattia eikä tykännyt. Vikke oli yks mahis. Tai Velmu tai Wupsu. Tänään tuli mieleen Nikke ja Riki. Kysyin jo kummipojaltakin (melkein 3v.) vinkkiä ja ehdiotuksia tuli Kenkä (en ihan lämpeä tuolle ;o) ), Jokke, Jesse, Sitti, Viku, Kirri, Sepe, Valle, Perri, Pöpö (suloinen), Lupsu. Ehkä se keksiytyy vähitellen. Eihän Salmekaan välttämättä päätä meille tulevaa pojua ku vasta hiukka ennen luovutusta. Jos pikkutyyppi on väriltään hallava = riistanvärinen = sudenvärinen, vois Susi olla aika retee nimi :o)