Eteenmenoa harjoiteltiin  eilen maanantaina ja tänään. Pippa aina olettaa lelun olevan jossain ja säntää sinne. Kumpanakin päivänä kävi näin. Huusin iloisesti takaisin ja tuli. Eilen lähti jotenkuten patukalle ja tänään onnistu uusintalähetys nappiin. Pitää lyhentää matkaa noissa lähetyksissä, joissa en lähetä takaisin omia jälkiä. Nää olivat muuten kumpikin Hossun kentällä.

Eilen aloitettiin ulkotreenikausi :o) Nyt me maxikoirakot treenataan omassa ryhmässä, ja kyl oli luksusta kolmen koiran sakissa treenata. Yks ei ollu paikalla eli oikeasti on neljä koiraa. Ei tarvinnu ootella pal mitään ;o) Lämmittelynä oli möllikoirien radanpätkä ja oikeanan treeninä Anders Virtasen  kolmosluokan kisarata Kajaanista 6.1.06. Sitä vähän muunneltiin, kun oltiin naisporukassa eikä viititty kantaa ihan kaikkea. Rata oli kiva ja oli helpohko keksiä ohjaus, toteutukseen vaati useamman toiston :o) Mitä erityistä ongelmaa ei ollut, mitä nyt välistä yks unohti antaa kehotukset seuraavalle esteelle ;o)

Tarkoitus olis muistaa ottaa kentälle mukaan vedellä täytetty bliw-saippuapullo ja sillä ruiskaisemalla hiljentää Pippa. Likka huus aikalai, ku autossa odotteli. Ihmeesti se silti totteli ja kuunteli. Aika hodari!!

Tänään kans käytiin pikapikaa agikentällä. Keppejä parin hypyn perään ikävästä kulmasta ei selvitetty ihan kunnialla, en saa olla liian edellä, et Pip raaskii mennä oikeaan väliin. Puomin ylösmenon yhteydessä jopa karkotin Pipsin kentältä, ku päräytti täysiä ohi (teki kontaktin, mut sitä ei laskettu, ku "tassu" kerran tarkottaa tassun panemista kontaktille ja luvan odotusta!!). Alko se sit jotenkin onnata. Keinua pitäs päästä harjoittelemaan, mut se hitsi painaa tonnin painoines, ni ei jaksa kantaa. A ei niin paha ongelma (vielä). Harmittavasta kentän viereinen oja on kuivunut, ja piti juoda tylsää vettä pullosta. Onneks jähdyttelylenkillä löytyi hiekkakuopan pohjalta parempaa, vähän maanläheisemmän makuista vettä :o)