Rentouttamisharkat jatkuvat. Pippa istuu tosi tarkasti paikallaan ja tuijottaa mua melkein pelottavan tarkasti :o) Jos se on liian intona aloittaessa, saattaa se ehtiä tarjoamaan makaamista eikä vakioasentoa istumista, muuten ei pienintä ongelmaa ;o)

Eteenmenossa oon alkanut kokeilla yhdistää maahan-käskyä. Pipalla on siis hirveän hyvä motivaatio edetä, kun se tietää siellä olevan jonkin lelun. Eilen koitin huutaa sille "maahan", vauhti tyssäsi, mutta ei nassi maastoutunut. Se katsoi mua, että mitä ihmettä meinaat. Vaati lisäkäskyn tai käsimerkin. Kutsuin makaamisen jälkeen luokse ja uus lähetys eteen. Kokeiltiin turhan monta kertaa, ehkä viis. Sit päätin pysäyttää sen jo alkumatkassa, jos toimis. Ja Pip maastoutu :o) ja sai vapautuksen lelulle. Jätettiin siihen ja leikittiin. Tänään jätin lelun silleen, että Pip näki. Kauempaa lähetin eteen ja hiukan matkan päässä "maahan". Nassi meni maihin, vapautin pian lelulle ja ankara leikkiminen ;oD jihuu!! Mun täytyy ottaa tuo maahanmeno aika lähellä, noin 20 metrissä, ja kun on varma, aletaan vasta vaikeuttaa. Ja pitää muistaa tehdä paljon suoria juoksuja, että etenemisinto säilyy :o)

Seuraamista tehdään lenkillä, hienoa :o) Paikka on hyvä. Kotona sisällä myös pätkiä, näyttää ok :o) Tänään lenkillä pitkästä aikaa tehtiin luoksetulo pitkän matkan päästä. Pupsi tuli hienosti kovalla vauhdilla, jarrutti sopivasti ja melkein kiinni istumaan ihan suoraan, taituri! Pysäytykset tehdään myös lenkillä, mutta ei luoksetuloon vaan jonkin kiertämisen yhteydessä. Eilen Pips teki upean jarrutuksen seisomaan, ihmeesti se muistaa, vaikka harjoittelu on melko niukkaa.

Ei päästykään eilen illalla agiliitämään, kun kouluttajalle tuli työeste. Mentiin Hossuun tekemään tekniikkahyppyä ja kontakteja. Kontaktit kunnossa :oD eikä hypyissäkään huomautettavaa. Mennään Noormarkkuun huomenaamulla Jetan koulittaviksi, kun kerran perjantai peruuntui. Nyt pitää yrittää hamuta harkkaa, kun penikka tulee ja sitten taitaa pari viikkoa jäädä väliin :o)