Torstaina oli Pipalla taas kerran vinttikoirain maastojuoksuharkat. Ilma oli sateinen, ja paikalla niukasti koiria. Odotusaika oli suht lyhyt, joten Pippaliini pääsi kahdesti vieheen perään, jesh ;oD Älyttömän ihanaa taas kerran, Pips nautti jahtaamisen ilosta aivan täysillä :o)

Perjantaina oli maksien agiharkat. Kaitsu veti  Peter Kindlen yhden kolmosluokan agiradan. Se ei ollut mikään supervaikea, mutta tarkkuutta vaativia kohtia löytyi ja sain muistutuksen, että joissain kohdissa paljon nopeampi on rauhallisesti pysäyttää koikku ja ohjata pienellä sievällä tyylillä. :o)

Metsälenkkeilty on paljon. Uskomattoman nopeasti tuo Rokkikin juoksee, ei toki Pipan vauhtiin pääse.

Rokki on reenaillut paljon maahanmenoa, lupaavalta näyttää :oD Luokse juokseminen kutsusta on ihanan reipasta. Harmittavampi on, että Rokki on alkanut melko rajusti väistää autoja. Liikumme pääasiallisesti metsässä, joten nyt tehokuuri kaupungilla kävelyä, jos poju siitä rauhoittuisi ja huomaisi autojen olevan vaarattomia.

Jokin aika sitten ostin Furminatorin. Rokkiin testaan vasta näyttelyn jälkeen, mutta Pipasta poistin ihan hirveän karvamäärän. Tehokas vehe, Pips on puolinaku!

Lauantaina oltiin pitkä päivä Orivedellä agikisoissa. Rokki oli jälleen kerran tosi reipas, ja kivasti piti kontaktiakin. Kisapaikan lähellä oli lenkkipolku, jonka varressa oli hyvät läträyskohdat. Ensin meni Pippa viielntämään ittensä lammikkoon/ ojaan ja Rokkilainen perässä. ;o)

Tänään sunnuntaina lähdetään vielä illalla koirakentälle porukalla tekemään hyppytekniikkatreeniä.