Oltiin Pipan kanssa siivouspäivän ruokatauolla, kun Tuula soitti ja ehdotti harkkoja. Tokihan me karattiin siivoamasta sinne :o)

Tehtiin Kati Walan kakkosluokkien radan muunnelma. Pistettiin vielä ylimääräiset ansaesteet ja lisättiin kinkkisyyksiä. Homma sujui hienosti, aluksi Pipan vaihti oli liian kova ja mun hitauden takia esimerkiks kaatoi muurin toisen reunan. Kuumuus väsytti ja ohjattavuuttakin löytyi :o) Taas sain oppitunnin, että tarkka mietintä ja rauhallinen ohjaus on ainoa mahdollisuus, jos haluaa onnistua. "Harvinaisemmista" esteistä tehtiin pituutta (jonka takana leikkaus) ja pussia. Paljon treenattiin aidan kiertämistä eli siis hyppäämistä ohjaajaa kohti, ja saatiinkin useampi erittäin taloudellisin kaartein tehty toisto. Lopuksi testasin, osaako Pip mennä kepit ja hypyn itsekseen, kun juoksen ohjaamassa puomin toisella puolella, loistokoikku selvisi upeasti :o) Tosi hyvä treeni, kiitokset Tuulalle ;oD Otetaan taas joskus uusiks.

Pippa tulee hienosti juttuun Tuulan lagottojen kanssa. Se tahtoisi leikkiä Sinnan kanssa, mutta tämä aristaa Pipan örisevää tyyliä ja liian rajuja juoksenteluja. Oltiin ennen treeniä parisenkymmenen minuutin lämmittelykävelyllä ja jälkeen pikkusen pitemmällä. Ihanasti metsäpolulta löytyi kurainen lammikko, ja Pippa viilensi agin kuumentamaa kroppaansa siinä maaten ;o)