Viikko sitten maaanantaina Kaitsu veti maksien harkat. En oikein ollut ite iskussa, kun muuttokiireet paino ja keskittymisestä tietoakaan.

Eilen oltiin Tuulan kanssa kentällä, ja teemana oli haltuunotto ja kuljetus. Hienosti irtoava Pip raaski yllättävästi kuunnella, mut toki tuli monta väärää estettä tehtyä. Pippa on alkanut olla tosi varovainen keinun kanssa, kun meen seuran keinu on tosi "joustava" tai "taipuva", kun Pip menee loppuun asti, pelkään sen mäjäyttävän Pipsiä leukaan, kun niin huojuu. Maksiharkoissa kaikkia esteitä rakastava Pip jopa kiersi sen pariin otteeseen, joten aikas ikävä viritys se on!! Kunpa saatas uusi, ni saatas harjotella sen itsenäisempää suoritusta. Eilen keinu meni kivasti, tosin olin vieressä henkisenä tukena.

Mun pitäs opetella kierrättämään Pippaa isommilla kaarteilla, sillä on liian taloudelliset linjat ja sitten ponnistaa esteestä, ei hyvä. Myös puomille vienti tai siis lähetys vinosti on vaikea mulle.

Tokoiluja on tehty sillon tällöin. Kaukkareissa Pip on alkanut taas tehdä ekan vaihdon, sehän pakkas tässä jädä vaan makoilemaan terhakkana. Jätöt menee hyvin, samoin luoksetulo ja erikseen tehdyt pysäytykset. Nouto on kivaa kuten myös merkki ja ohjattu nouto. Ruutua tehdään liian vähän, kun sehän pitäs sit osata, ku 5.ja 6.5. mennään liikkeenohjaajakurssille, eikä Ilu usko meen osaavan sitä. Ei saatu ikinä Ilulta yhtään pistettä ruudusta ;o) Seuraamisessa Pipsu tekee mun mielestä paremman täyskäännöksen vasempaan, persus heittää kunnolla. Paikallaolo on ollut vaan se, minkä ajan valmistelen ruutua tai ohjattua. Se pysyy tarkasti paikallaan, mut silti epäilyttää. Täytyy miettiä Raumalla, meenkö lainkaan näkösuojaan.

Noloa myöntää, mut jälkeä ei oo tehty lainkaan :o( Selittelyähän se on, mut muutto on vieny meen aikaa liian pal viime ajat, mut eiköhän tää koto tästä järjesty ja sit alkaa puuhastelut oikeen rajusti ;oD