Eilinen iltaharkka jäi, ku reenin namia ojentava osapuoli nukahti telkun eteen. Siitä se heräsi puol kakstoista ja pisti nappuloita koirusten kuppeihin ja siirtyi sänkyyn nukkumaan. Hyvin niille yöateriasta huolimatta maistui seuraaava ruoka aamukuudelta. :o) Rokki syö vielä tänään sekoitusta, jossa inaus golden eagleä ja pääosa jahtivahtia. Koiranvatsarintamalla toistaiseksi kaikki hyvin. :o) Tänään pitää vielä täyttää ämpäri jahtivahdilla, että voi huomenna tarjota siitä. Ei meinannut millään ämpäri puhdistua, kun pesin, aina vaan tuntui rasvaiselta.

Tänään tehtiin reipas tunnin lenkki. Mentiin kakkostien yli ja käveltiin hiukan matkaa haulikkoradan ohi. Ronspu sai olla puol tuntia irti, portsu nautti täysillä. Pippa liikkuu ihan hillittömän kauniisti aina hieronnan jälkeen, niin tänäänkin. :oD Kummallekin muutoin maistui hevonkakkarat superhyvin. Mun eläinraasut on nyt hiukka olleet tuuliajolla, unohdin näet viime viikonloppuna leikata niiltä kynnet ja Pipan polkuanturaisten välikarvat näyttivät hierojan luona ehkä kakskytsenttisiltä. :o/ Tänään korjattiin kumpikin seikka. :o) Kynnet lyheni kummaltakin ja testasin leikata käpäläiskarvat kynsisaksillä, yllättävän näppärät ja terävät. Eikä jäänyt lenkillä Pispulaisen tassuihin läheskään yhtä paljon lumipaakkuja! Eilen oli mun mielestä aika samanmoinen keli, ja silloin se pyllisteli vähän väliä repimässä lumia pois.

Reeniä tehdään pikkuerissä. Pippa ekassa setissä jalkain välissä seuraamista pari toistoa ja muutama takajaloilla seisomista. Rokki jälleen herätettiin kosketuskepillä ja sitten seuraamista. Olin hiukan hidas ja vähän pääsi katse välistä laskemaan. Meininki silti hyvä. Seuraavassa Pip teki pakitusta ja jalkainväliseuraamista. Nassi on hyvä! Roks seuraavassa taas seuraamista viitisen vaihtelevanpituista toistoa, paremmat. :o) Seuraavassa Pip sai iskeä etutassut padan päälle, kuunnella naksaukset ja nauskuttaa namit. :oP Se on nyt tajunnut idean, mutta kerta vielä tehdään ja sit alan pähkäillä takajalkoja liikkeelle. Roksula teki sitten pari eteen liimautumista ja pari sivulle tulemista. Hieno portsulainen! Seuraava Pipan juttu oli sittenkin vielä tänään pataa, mutta ei olis ehkä pitänyt tuolleen suunnittelematta. Tassut on komeasti kyllä padan päällä, mutta pienen kepin (ei kosketussellaisen) ohjaus sai plikan liian kierroksille, hamusi vaan sitä ja takaosa ei todellakaan liikahtanutkaan. Siispä pieni pakote kehiin: liikuin ite, menin sen kylkeä kohti, ni siitsi jalkoja sivuun etutassujen pysyessä padalla. Mahtaako mun hermot kestää odottaa, että se itte tarjoais siirtymistä, epäilen. Mietintää, mietintää. Ehkä tälleen vanhanaikaisesti päivä, ja sit jos se vaik keksis ite siirtyä. Rokki teki myös pataa, hienosti porostinkin iskee käpäläiset siihen päälle ja pitää hyvin paikallaan. Pip taas vuoroon, nyt jalkain välistä pujottelua eli siksakkia, ja että se on kiihkeä nainen! ;o) Myös tuosta jatkettuna kahdeksikkoa mun jalkain ympäri. Muutama toisto, eikä Pipsu kiihtynyt liikaa eikä alkanut haukkua. :o) Viimiset iltaruokanappulat se sai pyörimisestä, jossa ei hiukkaakaan epävarmuutta. Pari kertaa kaks pyöräystä kumpaankin suuntaan. Roks koitti kans pyöriä kosketuskepin ohjaamana, toinen suunta sutjakka, toinen vaikeampi. Seuraaminen meni kivasti, mitä nyt taas kerran eräs söhrökäsi pudotteli namppaa. Loppukaneetiksi muutama eteen liimautuminen. Kiva harkka, me kaikki tykättiin kovin. ;oP