Pipasta ei välttämättä nyt huomaisi kukaan muu mitään paitsi mää. Todella niukkaa tassun säästöä liikkeelle lähteissä, plikka on tosi reippaalla tuulella. :o) Ulkoiltu on pariin otteeseen reilun puolen tunnin lenkki jompikumpi koikku koko aika hihnassa, että säästyy Pispun oikea etujalka kaikista rajuimmalta käytöltä. Kun mentiin loivaa mäkeä ylös, otti Pip pientä etumatkaa ja sitten tajusinkin sen olevan seisomassa ison kiven päällä. Tuli kiire mennä sen likelle, että sais sen hallitusti sieltä alas. :o)

Toisella lenkillä tehtiin alkuun pienet tottelevaisuudet. Pippa aloitti. Kiihkoseuraamista, vaude. ;o) Kierroista pysäytin sen seisomaan, tosi tarkka ja nopea. Jätöt oikein hienot. Lisäks parit eteenmenot, namille ja mun kintaalle, vauhtia piisas.

Rokki oli nimensä veroinen eli Romppu Pomppunen, poukki ku pieni eläin! ;o) Roks aloitti kosketusalustalla, eka kerta ulkona ja keskittyi hyvin, taiturimies. Istumassa pysyminen varsin rauhallista mutta katse hienon terhakka. Tein pientä liikkumista, ei häirinnyt pojua. Maahanmenokin sujui, tosin mun pitää olla tosi nopeasti ja rauhallisesti heti kehumassa. Ennen näitä Ronspu kävi haistamassa, mitä Pippanen oli tehnyt. Kutsuin sitä, ja että se tuli kovaa. ;oD Sisällä on viime päivät harjoiteltu sellaista rauhallisuutta että kun kuljetaan, ni ei heti mun pysätessä tarvi alkaa tarjota asentoja, jos vaikka joskus opittas seisominen. :o)

Tänään oli Hossussa estetalkoot. Lunta ei onneks vielä ollut paljoa, mutta pian pitäs sääennusteen mukaan tulla jonkin verran lisää. Siirrettiin vanhoja esteitä kentälle, eli löytyy aitoja, kepit ja puomi. Rokin kanssa aletaan käydä siellä ehkä ens vuoden puolella, ainakin hyppyjä aletaan harkata.