Pippa kulki eilisillan häntä ku roikkuva lahna. Aamulla näytti paremmalta, mut sit se taas alkoi vaan roikkua. Päivällä vielä mietiskelin, kelle eläinlääkärille soittaisin keskiviikkoaamusti. Illalla tultiin Rokin kanssa agiharkoista kotiin. Jee, vesihäntäeläin oli poissa ja tilalla ihana huiskalehäntä Pippa! ;oD

Eilinen meni siihen, että yritin pitää Pipan häntää lämpimässä, mut eihän se tykännyt olla filtin alla. Illalla Roks kävelyllä Tuulan koirain kanssa. Harkkaamiset jäi ihan.

Tänään Pippa tokosti, vaikka hännän mahdollisen arkuuden takia istuminen ja makaaminen ei ohjelmassa. Loistava luoksetulon (meen tapauksessa puun kierron jälkeinen) pysähdys, tosi täpäkkä liikkeestä seis ja kävynetsinnässä Pip oli ihan mesu myös. :o)

Rokki oli agiloimassa. Kavereina meillä oli Tuula ja lagotot. Otettiin Clean Run Exercise Sourcebook kakkosesta  yks neljän hypyn ja putken setti. Siitä löytyi montaa eri versiota kolmelle eri koiralle. Mää ajauduin väärään kohtaan, en osannut näyttää putkea selkeästi ja kyyryssäkin oli välistä, mut pääosin loistoharkka. :o) Rokki etti tosi hyvin esteitä ja määkin taisin hiukan tajuta, milleen Rokin kanssa agiloitava. Meillä oli palkkana puolimetrinen komea patukka, se toi heti paremman tunnelman. Myönnettäköön, et se oli vaikea saada esille reeniliivin taskusta. :O) Taisin ohajata aika rauhallisesti, sillä Rokki meni upeasti esteen takakautta, vaikka ollaan tuskin lainkaan harkattu. Tokasessiossa ensin vinokepit ja perään edellisillä esteillä hiukan erilainen setti. Kepit muutamaa poissujahtamista lukuun ottamatta varsin hienot. Mää osasin sanoa oho nokan kohdalla enkä ärähtänyt! :oD Kyllä se noi oppii. ;o) Viimeisessä osassa keinu, puomi ja hyppy+hyppy+putki. Keinulla ei enää tyynyä vaan kaks ekaa toistoa Tuula kevitti ja loput lauta  laski ite minipöydälle. Tuula jälleen namitti reippaan koiranpojan. Sillä oli tänään niin oikea asenne hommaan. ;oD Haukku keinullakin ku mikäki äijä. Puomi tosi hienot neljä toistoa. hy+hy+putki oli etenemisharkka, missä Tuula odotti putken päässä namirasian jämien kanssa. Rokki suhahti saman tien matkaan ja vetäsi komeasti loput nappulat sian sydämen palat. Olin niin tyytyväinen tähän kertaan. Hypyt 50 ja 55 senttiä ja komeasti huiteli, ei yhtään sukellusta, ei siivekkeen yli hyppyjä, kerran tais rima tippua. Jesh jesh jesh!!! :oD))