Kiire kiusaa, joten blogittelu jäänyt :o/

Keskiviikkona oli myös koirapäivä, kun käytiin Paniksessa. Rokki tapasi sekä Taikan että Ninjan ja Pippa Ninjan. Leikkimiset sujuivat oikein hienosti :o)

Tosi paljon olen ulkoiluttanut kuononaamoja yhdessä, ja onneksi Rokki on jonkinlaisessa kontaktissa muhun. Harkataan luoksetulemista, malttia ja odotusta, maahanmenoa, hiukan kosketuskeppiä, kotsekontaktia käytännössä kuten autoon mennään vasta vilkaisun jälkeen, metsässä mää koitan silloin tällöin karata. Dog Brickiä Rokki oppi pelaamaan aika kivasti, tosin edelleen tarvii olla tarkkana, ettei raapimisvaihde mene päälle eikä varsinkaan puruvaihde. Brick lähtikin Rokin kasvattajan mukana Solu-papalle lainaan, ja viesti kertoi siitä tulleen uhkanamipeluri ;o)

Salme oli Harjavallassa kouluttamassa koko viikonlopun. Lauantaina saalisviettiä ja sunnuntaina agilityä. Rokki oli aivan hulluna ekaan ihmisäitiinsä ;oD Poju oli pitkät päivät autossa tirsailemassa, mutta silti käyttäytyi oikein hienosti, vaikka olisin kuvitellut sen keräävän hirveästi energiaa ja purkavan sen hömpsäilyyn. Salme kuvasikin hiukan Rokkia, pistän kuvat tänne, kunhan saan aikaiseksi. Rokki tapasi kivan uuden koirakaverin, saalisviettikurssille osallistuneen rottispennun.

Tänään poju taisi päättää lopettaa pissailut sisälle, niin määrätietoisesti sanomalehtipapareit vietiin olkkariin ja revittiin silpuksi :o) Sisäsiisteydessä on tapahtunut selvää edistystä ;oD Kun Rokki on sopivan väsynyt kuten tänään rankan viikonlopun jälkeen, se oli vissiin tirsannut reilun kuuden tunnin työpäivän ajan eikä pissinyt lainkaan. Leikkiessä tarvii käydä pissimässä 15-30 minuutin välein, olen oppinut laittamaan se takapihalle tosi usein. Ja muutaman kerran jäbä on mennyt takaovelle ihan ku pyytämään ulos ja sitten siellä virtsinyt :o) Toivoa siis on ;oD Toivottavasti tän julkisesti kirjoittaminen ei tiä pahaa takapakkia.

Pippa ei oo hirviän paljon reenaillut. Tottelevaisuutta tietty aina lenkeillä, jonakin päivänä tehtiin ruutu. Mun tarvii varmaan vahvistaa oikeaa paikkaa ruudun keskellä kosketusalustalla, sillä homma meni kyllä hyväksyttävästi, mutta ihan en oo tyytyväinen. Noudossa on upea vauhti :o) Eteenmenokin alkaa taas sujua, kun en häiriköi nassikkaa turhilla maahan-kehotuksilla ;o) Palloa ja muuta etsiskellään aina kun ollaan kaksin matkassa, Pupsi ihan intona kuten aina tässä puuhassa.

Tänään maanantaina vaihdettiin autosta nastat pois, joten toivottavasti takatalventapainen loppuu, ettei meen käy huonosti kesätilsoilla. Rokki oli mukana vaihdossa. Sitä ei hetkauttanut yhtään äänekkäät työkalut, joita Rengas-Latella käytetään. Kolinaa riitti ja Roksuttilaista kiinnosti, hiukan se taisi jopa harkita jonkin likaisen maistamista maasta, ei onneks ehtinyt. Rokista vois tulla aika hyvä yleisen sujuvuuden tarkkailija vormulavarikolle ;o) Tarviskohan ne reipasta koirapoikaa töihin :o) Reippaudesta vielä sellainen maininta, että Rokki taisi kuulla ekat laukauksensa. Oltiin hotellin takana metsällä ja tien toiselta puolelta ampumaradalta kuului useampia laukauksia. Romppanen vilkaisi mua ja Pippaa, ei tainnut olla varma, miten suhtautua. Me plikathan ei tommosia hätkähdetä, ni ei sitte Rokkikaan :o) Se siis meni sittemn pissalle ja koitti haastaa Pippaa leikkimään, ja häntäähän ei lasketa vaikka kävis :o)