Meillä oli Onnin kanssa treffit, ja käväistiin sitä ennen puomilla reenailemassa. Alku-ja loppukävelyitten kanssa liki puoli tuntia, ja Pippa olikin Onnin kanssa vähemmän raju tai sitten akka on alkanut pehmetä ;o)

Tehtiin naksuttimen kanssa ylösmenoa niin, että ite oli suht paikallani. Käytän kehotusta "tassu" ja Pipalla on hyvä into tehdä 2 on 2 off ylösmenolla ;o) Ei yhtään ainokaista pysähdystä ennen kontaktia!! Jipii!!! Yhdessä vaiheessa Pip epäili, että pitäs mennä maahan, mutta siitä vaan sitten jatkettiin kontaktille. Heitin namin aina pitkälle taakse. Muutama puomin juoksu tehtiin. Pipalla on hyvä reipas, vauhti eikä tullut jarrutuksia ennen alastulokontaktia, sopiva hiljennys  vain. Alastulollakin naksutin pari kertaa ja kolmekohan kertaa oli pallo odottamassa :o) Oon niiiiin tyytyväinen :o) Muutamat näin hienosti onnistuvat kerrat ja tarkat kontaktit, ja sitten alan koventaa omaa vauhtia ja toivottavasti Pipan tarkkuus säilyy sittenkin. Vai pitäskö myöntää, että mullehan Pippa opettaa rentoutta kontakteilla :o)

Eteenmenoa reenaillaan usein. Tänään tein pienen eläinkokeen :o) Pip tiesi nänniksen odottavan, lähetin ja yllätin sen huutamalla "maahan". Ei maastoutunut, kääntyi mua kohti, uudesta kehotuksesta meni maihin. Koklasi uusiks, ei taaskaan onnannut. Kolmas kerta vielä, ja sit meni hienosti maahan :o) Pitäs muistaa lenkillä Pipan ollessa kaukana huutaa joskus aina maahan ja vaikka kepin etsimistä palkaks, ni vois tulla tuo asento varmemmaks. Pipan vauhti ei hidastunut yhtään, vaik olin kahdella edellisellä kerralla tuon maahan huutanut. Eiköhän se ens kerralla sit ryömi :o/

Kotona jatketaan rentouttamisharjoituksia. Pippa on tajunnut idean: istua tönötetään paikallaan ja tuijotetaan niin kiinteästi, että mua alkaa hermostuttaa :o) Pippa pysyy tosi hienosti, ei ees mitään puolihermostuneita tassunsiirtoja. Nyt siis kolme päivää tehty noita. Ku oltiin tehty kaikki päivän harjoitukset, jätin ohjelöappuset sängylle. Pipalle ei kai 25 istumistoistoa riittänyt, sillä se toi seitsemäntoista paperin nivaskan mulle, tai yks oli kyllä tippunut. Jatketaan huomenna :o)

Pippahan sai uuden aktivointipelin lauantaina. Hiukan on harkkailtu, mutta aika raapimista vielä. Nassi on turhan kiihkeänä, mut eiköhän se tekniikka löydy tuohonkin. Kunpa saisin tehtyä tänne blogiin sivun, jossa Pip esittelee Nina Ottosson -aktivointipelinsä :o)