Eilen ennen kävelyä Tuulan koirain kanssa oltiin Hossussa. Tuulan Malla on tehostetulla keinukuurilla, ni sopiva sauma tehdä samalla kertaa Rokin kanssa keppejä ja Pipan kanssa tunnistusnoutoa.

Eilen illalla Pip haki tunaripalikkarivistä hienosti oma, oli matkalla palauttamaan, mutta musitikin namit. :o/ Heitti palikan pois, lahti nuuskuttamaan ja syömään kaks namia. Sen jälkeen tutki palikoita taas ja toi heittämänsä oman mulle. Toka toisto tosi kovalla haistelulla ja otettiin vielä kolmas ilman namia.  Tänään aamulla Pip teki taas, palikoilla yks nami. Nyt eka oman haklu todella runsaalla haistelulla kauempana, sitten palikoille ja hieno suoritus. Toinen toisto ilman namia ja hieman haistelua ja sitten taitava koiruus toi mulle oman. :oD Täytyy olla tarkka, että namppa aina palikoitten välissä, et haistaa oikeasta paikasta. Oon niin tyytyväinen, että hullu vauhti ja ryntäys palikoille on jäänyt ja nenä toimii. ;oD

Eilen tuli jokunen moka Rokilla kepeillä, mutta saatiin suoritettua kuuden suoran kepin setti kummaltakin puolelta hienosti pari kertaa. :o) Tänään aamulla sama ohjelma, ja porostimella oli niin kova kiihko, että keskittyminen kärsi. Saatiin muutama hyvä toisto ja poistuttiin tyytyväisinä metsälenkille. :o) Iltareeni oli taas kepit. Kuus suoraa keppiä, väli, ja kuus suoraa keppiä. Aloitettiin vasemmalla kädellä. Ekat kuus hienot, mut tyssäs hiukaks aikaa, ku portsu nautiskeli lihapullan palaa niin hartaaasti. :oP Jatkettiin eteenpäin ja toiset hienot kuus keppiä. Jesh! Täyskäännös ja Pomppu oikean käden puolella. Nyt ei sujunut, ei, rytmi puuttui. Koitin rauhoittua ja uusi suorite kaunis. :oD Samoin oli toinen kuuden setti. Tuuletettiin kunnolla ja nautittiin runsaasti namppaa. Tajusin, että Roks on niin kierroksilla kepeillä, että mun oltava rauhallinen. Ja koska oikean käden puoli on vaikeampi, kannattanee alkaa vasemman käden puolelta. Rytmin löydyttyä vaikeampikin sujuu. Nyt tavoite koittaa saada aikaiseksi käydä kepeillä suht päivittäin, jos vaikka opittas ne. :oD) Lisäks Ronspu teki taitavat neljä puomia hyvin kontaktein. Ylösmenonami, alastulonami ja houkutenami parin metrin päässä. Tai myönnetään portsun kerran menneen houkutenamille, ku en ollut skarppina. Ja loppuun kaks keinutoistoa äijämeiningillä. ;o) Pippa pääsi puomille ja hyppiä humputtelemaan. SIltä meinas kadota korvat, ku oli niin kiihkona. Pidin sitä pannasta ja sanoin, et neiti vois keskittyä. Repukka pelästy kai joutuvas pois kentältä ja korvat alkoi ihmeesti toimia. ;o))