Pippa nukkuu sängyn alla univelkojaan pois ja sihteerikkönsä koittaa saada kirjoitettua tähän jotain järkevää. Lähdettiin matkaan torstaina ennen puoltapäivää ja palattiin tänään sunnuntaina kolmen aikoihin. Syysloma vietettiin Espoossa Latokaskessa ja vähän muuallakin pääkaupunkiseudulla.

Torstaina oltiin majapaikassa eli mun veljeni luona ja  lähimetsässä. Pippa tykkää kovasti veljenpojista, mutta pientä jännitystä siinä on. Pusututtaa, mutta toisaalta tekee mieli kiertää. Ihan hyvän turvavälin Pippa, alle 1-vuotias ja vajaa 3-vuotias pitivät, mutta silti en halua porukan jäävän missään tilanteessa keskenään ilman valvontaa. Lapsiperheestä lähtee sen verran ääntä (tai siis ääntä johon Pip ei ole tottunut), että se ei ihan rentona osaa nukkua päikkäreitä. Univelkaa siis kertyi, kun pikkunokosia vaan sai vedellä, yö kyllä nukuttiin rauhassa eri kerroksessa. Perjantaina lähdettiin Erätukkuun ja pariin muuhun kauppaan. Pippa odoteli pitkän päivän autossa. Iltapäivällä mentiin agikoulittavaksi Sarin luo. Illalla taas lenkkeiltiin lähimetsissä.

Perjantaina mulla oli aamisaistreffit Ikeassa kavereitten kanssa ja taas Pipsu odotteli autossa muutaman tunnin. Ihmeen rauhallisesti se siellä makoilee, mitä nyt tarkistaa, ettei löydy syötävää namia :o) Siitä jatkettiin Vantaalle Ojankoon, jossa oli määrä treffata aussiepoika Egil. Sini ja Egil tulivat pikkasen myöhässä, joten kerittiin vähäksi aikaa agiesteille. Kun Egil tuli, lähdettiin reilun tunnin kävelylle. Pippa testaili pojun kanssa Vantaan kuraojia, ja olivat ihan kelpoisia! Koiruset tulivat hyvin juttuun, juoksentelivat. Loppulenkistä Pip onnistui menemään joihinkin takisaistentapaisiin. En millään meinannut saada niitä pois kuraisesta villikoirasta, niitä oli rinnassa, kainaloissa, tassuissa, kyljissä, perävilloissa, hännässä ja varmaan muuallakin. Veljen luona on kylpyhuoneremontti, joten piti vähän soveltaa, kun koikkunen oli varsin kurainen. Voi julmuuksien julmuus, pesin Pipan jalat ja mahanalusen tosi nopeasti pihassa puutarhaletkulla. Se ei onneks jäätynyt, pestiin parissa osassa, ni pääsi välillä purauttamaankin. Sunnuntaina oli vuorossa agikisa Purinalla.