Viikko töissä oli hirmuisen rankka, mutta selvisinpä hengissä. Välistä sain vasta yö-yhdeltätoista kaiken valmiiksi. Lisäksi maanantaina ei voinut ajaa töihin normitietä ja meinasi tulla paniikki. Tiistaina oli auton takatilsa tyhjä, mutta onneks sai paikattua eikä tarvinnut ostaa uutta. Kiire tarkoittaa sitä, että koirat jääneet vähälle. Pakkanenkin vielä niukentaa mun intoa tehdä pitkiä lenkkejä. Tänään sentään oltiin Tuulan sakin kanssa tunnin käppäilyllä. :o)

Rokki Roksuttaja oli keskiviikkona agiharkoissa, joissa olin ite superhuono. En ehtinyt nukkua edellisenä yönä kunnolla ja syöminenkin melkein jäi. Hyvä, että pysyin tolpillani, muutaman kerran huippas sen vertta. Ei olis pitänyt lainkaan lähteä sinne. Toisaalta Rokilla oli kai hauskaa. Se alkoi tulla pois kepeiltä puolessa välissä, lopulta onneks meni ok. Jotain muutakin siellä kai tuli tehtyä, ei toiminut pää enkä muista. :o)

Pippa ei tykkää ensinkään, että pannaan tossut tassuihin, mieluummin pakenee ku tulee tossutettavaks. Ilman tossuja se kulkee mun perässä, välistä vähän haistelee. Tossut jalassa se viipottaa kauheaa vauhtia paikasta toiseen ja tappaa viattomia risuja isolla pörinällä. :oD Miten se ei tajua, että ei kannattas paeta tassutossujen pukemista.

Sain koirille silmäöpeilausajat lauantaina 9.4. Sanna Elfving tulee tutkimaan silmiä Porin Eläinlääkäripalveluun.

Nyt siis alkoi hiihtoloma ja aiotaan nukkua ja rentoutua urakalla ja rajusti. :oD